En düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira oldu

En düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olacağını açıkladı.

En düşük emekli maaşı 7 bin 500 lira oldu
16px
24px
22.03.2023 22:09
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV-Star TV ortak yayınında Seda Öğretir, Ahmed Arpat, Nazlı Çelik ve Burhanettin Duran'ın sorularını yanıtlıyor.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"Bu gece ile birlikte mubarek Ramazan ayını idrak etmeye başlıyoruz. Bu gece sahura kalkacağız, Ramazan'ın manevi havasını inşallah teneffüs etmeye başlayacağız. Tüm İslam alemi için özellikle depremde ebediyete uğurladığımız şehitlerimize inşallah rahmete vesile olsun. Bu arada 100 bini aşkın yaralılarımızın şifa bulmasına vesile olsun diyorum.

KİMLER MİLLETVEKİLİ OLUYOR

Kabinedeki 17 bakanın milletvekili adayı olacağını söyleyen Erdoğan, "Yardımcım Fuat Oktay da Ankara'dan aday olacak." dedi. Üniversitelerde online eğitimin bir süre daha devam edeceğini belirten Erdoğan, "Yurtlarımız bizim çok işimizi görüyor." dedi.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 7 BİN 500 LİRA

Emeklilerle ilgili çalışmamızı yaptık. Bu akşam buradan güzel bir müjdeyi vermiş olayım. 7 bin 500 lira olarak bu akşam buradan açıklamış bulunuyoruz, hayırlı olsun.

"YARIN TEMEL ATMAYA BAŞLIYORUZ"

(Deprem konutları) Yarın temel atmaya başlıyoruz ve söz verdiğimiz gibi inşallah 1 yıl içerisinde kalıcı konutları bitirmeye Rabbim bizleri muvaffak etsin.

Depremin ilk dakikalarından itibaren çok hızlı bir şekilde durum tespiti yaptık. Kabine'mizin tüm üyelerini deprem bölgesine göndererek görevlendirdik. Her ilin milletvekilleri oralarda görev yaptı. Özellikle madencilerden çok istifade ettik ve onları da buraya sevk ettik. Tüm imkanlarımızı depremzedeler için harekete geçirdik. Ağır kış şartlarına rağmen tüm arama kurtarma ekiplerinin başarılı çalışmalarını gördük. Yılmadılar, usanmadılar. Çalışmaları yerine getirdiler. Ne kadar büyük bir millet olduğumuzu bir kez idrak ettiler."

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde