Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Veysel İpekçi'ye sert tepki: Biz de kalemini kırarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Veysel İpekçi'ye sert tepki: Biz de kalemini kırarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güngören Belediyesi'nde yaşanan insanlık dışı olaya değindi. Erdoğan "Kibir en büyük isyandır. İnsan gönlünü kıranların biz de partideki görevliyle ilgili kalemini kırarız." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Veysel İpekçi'ye sert tepki: Biz de kalemini kırarız
16px
24px
07.12.2019 15:24
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığınca Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen, Genişletilmiş İl Başkanları Meclis Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan konuşmasının başında, Güngören Belediyesi’nde yaşanan ve Sözcü’nün Türkiye’nin gündemine taşığı insanlık dışı ‘tuvalet cezası’na değindi. Güngören Belediyesi'nde skandal… Başkandan şoföre tuvalet önünde ‘selam’ nöbeti!

“KALEMİNİ KIRARIZ”

İsim vermeden Veysel İpekçi’yi eleştiren Erdoğan “Gurur abidesi olanlardan dava adamı olmaz. Bize Yunus’un ifadesi ile ‘Ete kemiğe büründüm Yunus diye göründüm’ anlayışında insanlar lazım. Diyorum ya hep birlikte Ömerler olmaya aday olmalıyız. Hele hele bulunduğu makamın gücüne güvenerek gönül kıran, insanları rencide eden, vatandaşa tepeden bakan kibir abidelerinin bu davada yeri olmaz. Bu tür insanların kapımızdan içeri girmeleri bile bizim için zuldür. Kibir en büyük isyandır. İnsan gönlünü kıranların biz de partideki görevliyle ilgili kalemini kırarız.” dedi.

NE OLMUŞTU?

AKP’li Güngören Belediyesi’nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, “kendisini görüp ayağa kalkmadı” diye belediyede çalışan bir şoföre “tuvalet önünde oturma” cezası vermişti. Tuvalet önünde ceza veren Veysel İpekçi, Belediye Başkanı Demir’in ortağı çıktı

İnfiale neden olan insanlık dışı bu ‘ceza’nın ardından Veysel İpekçi, ‘belediye başkan yardımcılığı’ görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde