Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Sedat Peker' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Sedat Peker' tepkisi

Erdoğan, "Bu ülkeye ihanet eden, kurşun sıkan, insanımıza zarar veren, vatanımızın bütünlüğüne, milletimizin birliğine, devletimizin bekasına tehdit oluşturan herkesi aynı akıbetin beklediğini hatırlatıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Sedat Peker' tepkisi
16px
24px
17.05.2021 17:01
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 saat süren Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısının ardından, suç örgütü lideri Sedat Peker'le ilgili açıklamalar yaptı...

Erdoğan, "Suç örgütlerini ülkenin ve milletin başına musallat olmaktan tamamen çıkardık. Demokrasi ve hukuk dışı her araçtan medet umanlar şimdi yeni arayışlara yönelmişlerdir. Bu kirli senaryoyu da bozacağız.

En büyük üzüntümüz, ülkemizde hâlâ çetelerden medet umacak kadar zavallılaşan, küçülen haysiyet fukarası kişiliklerin olduğunu görmektir.

PKK’yı ve onun destekçilerini bile samimi ve açık dille kınamaktan kaçınanların çetelerle aynı  yolda yürümeleri karşısında şunu hatırlamak isterim, terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir.

Onlarla aynı çuvala girerseniz daha sonra başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde