Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da marketlerin rafları boş

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da marketlerin rafları boş

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya’da 30 Ağustos Büyük Zafer’in 100. Yılı Etkinlikleri ve Toplu Açılış Töreni'nde "Doğalgaz bulamıyorlar. Avrupa'da marketlerin rafları boş" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Avrupa'da marketlerin rafları boş
16px
24px
29.08.2022 15:24
ABONE OLgoogle

Kütahya'daki 30 Ağustos etkinliğinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ucuz ürünlerin satıldığı Tarım Kredi Kooperatifleri'ne ait market sayısını 3 bine çıkaracaklarını söyledi.

"Son dönemde milletimizin canını yakan bazı sıkıntılar var ama bu dünyanın da sorunu" diyen Erdoğan, "Tüm gelişmiş ülkelerin böyle bir sorunları yokmuş gibi davrandığına bakmayın. Bak doğalgaz bulamıyorlar. Marketlerin rafları Avrupa'da boş" dedi.

Erdoğan ayrıca, "Yılbaşından sonra aldığımız tedbirlerin ve politikaların günlük hayattaki yansımalarını daha iyi göreceğiz. Biraz sabır ve daha çok destek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bu millet, o imanlı yürekleriyle imansızları İzmir'den denize döktü. Aşağı yukarı aynı sayıya sahip Türk ordusunun kaybı sadece yüzde 6,5 civarında... Büyük Taarruz ve akabindeki çatışmalar, dünya askeri tarihine en başarılı topyekun savaş örneği olarak geçmiştir. Türk'ün ölüm fermanı olarak tedavüle sokulan Sevr'i, milletimiz bu topraklarda kanıyla, canıyla yırtmıştır. 

2023'e hazır mıyız? Kapı kapı yeni bir fethe hazır mıyız?

Yunan ordusu 4 günde tamamen dağılmış ve Türk kuvvetleri karşısında bozguna uğramıştır.

Büyük Taarruz öncesi, bugün olduğu gibi bu işin olmayacağını söyleyenler oldu ama bu işin kararlılıkla olduğunu herkes gördü.

Terörle mücadele Türkiye'nin sorunlarında ilk sıradaydı. Gabar'a Cudi'ye girdik mi?

Son dönemde milletimizin canını sıkan bazı sorunlar var ama tüm dünyanın da var. Bak doğalgaz bulamıyorlar, Avrupa'da marketlerin rafları boş.

İçerisinde bulunduğumuz asrı Türkiye yüzyılı haline getirmekte kararlıyız.

Açılan fabrikalarla Kütahya'da 1150 kişi çalışıyor, istihdam sorunu yok. Bir de utanmadan sıkılmadan diyorlar ki işsizlik var, ne işsizliği?

Tarım Kredi Kooperatifleriyle vatandaşa ürünleri ucuza satmaya başladık, bu artarak devam edecek.

1300 marketi süratle 3000'e çıkartacağız ve vatandaşım Tarım Kredi'den ucuz ürün almaya devam edecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde