Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir özel defterine neler yazdı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir özel defterine neler yazdı?

Erdoğan Anıtkabir Özel Defteri'ne, 'Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere çizdiğiniz hedeflerde ilerletmeye; savunma, ekonomi, diplomaside güçlendirmeye devam ediyoruz' yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Anıtkabir özel defterine neler yazdı?
16px
24px
30.08.2022 12:28
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki devlet erkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİP Genel Başkanı Meral Akşener, bakanlar, kuvvet komutanları ve yüksek yargı başkanları da Anıtkabir'deydi.

Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakırken, heyet bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

'Türkiye Cumhuriyeti'ni savunma, ekonomi, diplomaside güçlendirmeye devam ediyoruz'

Erdoğan ve beraberindeki heyet daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti. Erdoğan burada Anıtkabir Özel Defteri'ne şu ifadeleri yazdı:

"Aziz Atatürk, şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından Büyük Zaferi'in 100'üncü seneyi devriyesinde, aziz şehitlerimizi yad ediyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'ni bizlere çizdiğiniz hedeflerde ilerletmeye; savunma, ekonomi, diplomaside güçlendirmeye devam ediyoruz. Küresel salgın krizini alnının akıyla atlatan ülkemiz bölgesinde barışın tesisi için diplomatik hamlelerle imza atmaktadır."

Anıtkabir'deki resmi törenler sona ererken, Anıtkabir yurttaşların ziyaretine açıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde