Cumhurbaşkanı Erdoğan, 345 bin Türk düğümü atılan İstiklal Marşı'na hayran kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 345 bin Türk düğümü atılan İstiklal Marşı'na hayran kaldı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın teşrifleriyle, “Türkiye’nin ilk 1000 İhracatçısı”nın açıklanacağı “İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni ve TİM Olağan Genel Kurulu”nu İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 345 bin Türk düğümü atılan İstiklal Marşı'na hayran kaldı
16px
24px
13.06.2022 13:14
ABONE OLgoogle

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), “2021 İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni ve TİM 29.Olağan Genel Kurulu”nu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Genel Kurul ve ödül törenine; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanı sıra Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İlk 1000 İhracatçı firma temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları, Dernek ve ilgili paydaş kurumların Başkanları, TİM Delegeleri, İhracatçı Birliklerinin Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ve Delegeleri ile TİM Konsey Üyeleri katıldı. Türkiye'de 2021 yılında en fazla ihracat yapan ilk 10 firmaya ödülleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından takdim edildi. Geçen yıl en fazla ihracat gerçekleştirerek ödül alan ilk 10 şirket sırasıyla; Ford Otomotiv Sanayi, Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Türkiye Petrol Rafinerileri, Kibar Dış Ticaret, Vestel Ticaret, Arçelik, Oyak-Renault Otomobil Fabrikaları, SOCAR Türkiye Petrol, HABAŞ Sınai ve Tıbbı Gazlar İstihsal Endüstrisi, TGS Dış Ticaret oldu. Törende 27 sektörün en fazla ihracat yapan şampiyonlarının ödülleri Bakanlar ve TİM Başkanı İsmail Gülle tarafından takdim edildi.  

TİM Başkanı İsmail Gülle, tören sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok özel bir hediye takdim etti.

Gülle, İSTİKLAL MARŞIMIZI VE
ŞANLI TÜRK BAYRAĞIMIZI TEMSİL EDEN,
NİZAMİ BAYRAK ÖLÇÜSÜ VE BAYRAK KIRMIZISI RENGİNDE,
KIYI MOTİFLERİ,
İSTİKLAL MARŞIMIZIN NOTALARINDAN OLUŞAN,
120 GÜNDE DOKUNAN,
345 BİN 600 TÜRK DÜĞÜMÜ ATILAN
EŞSİZ İPEK ÜZERİNE YÜN DOKUMA HEREKE HALISI"
nı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdi etti. 

Erdoğan, 120 günde dokunan ipek halıyı eliyle inceledi. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde