Covid-19'la mücadeleye özel ilk ödül programı Ortak Yarınlar'da heyecanlı bekleyiş başladı

Covid-19'la mücadeleye özel ilk ödül programı Ortak Yarınlar'da heyecanlı bekleyiş başladı

TİSK her yıl geleneksel olarak düzenlediği Kurumsal Sosyal Sorumluluk ödülleri programını Ortak Yarınlar adıyla yeniledi. Bu isimle ilk kez düzenlenecek olan ödül programının bu seneye özel odak konusu ise COVID-19 ile mücadele oldu.

Covid-19'la mücadeleye özel ilk ödül programı Ortak Yarınlar'da heyecanlı bekleyiş başladı
16px
24px
26.11.2020 08:06
ABONE OLgoogle

Ortak Yarınlar Ödül Programı ile salgın sürecinde geliştirilen kurumsal sosyal sorumluluk projeleri ve örnek uygulamalar üreten kurumlar ödüllendirilecek.

Salgın süreci boyunca, vatandaşlarımıza, çalışanlarımıza, sağlıkçılarımıza ve ülkemize değer katan ve bu süreçte sosyal sorumluluk alanında projeler geliştiren kurumlar, 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek ödül töreninde ödüllerine kavuşacak. Tören, salgın koşulları sebebiyle dijital olarak düzenlenecek. www.ortakyarinlar.com web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak ödül programı herkesin katılımına açık olacak.

TİSK’in bir ilke imza atarak gerçekleştireceği Ortak Yarınlar COVID-19 ile Mücadele Özel Ödül Programı’nda, aday projelerin tamamı 6 önemli kategoride değerlendirilecek. Proje değerlendirme süreci ise sosyal sorumluluğa gönül vermiş iş, sanat ve çalışma dünyasından değerli isimlerin yer aldığı aşağıdaki jüri tarafından gerçekleştirilecek.

- Prof.Dr. Ateş Kara Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi
- Bülent Eczacıbaşı Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı
- Vahap Munyar Gazeteci
- Prof.Dr. Cem Kılıç TOBB ETÜ Öğretim Üyesi
- Didem Arslan Gazeteci
- Hacer Boyacıoğlu Gazeteci
- Özcan Yıldırım Anadolu Ajansı Çalışma Haberi Muhabiri
- Nevzat Aydın Yemeksepeti CEO
- Zehra Öney Teknolojide Kadın Derneği Yönetim Kurulu Başkanı
- M.Yıldız Günay Türk Eğitim Vakfı Genel Müdürü
- Tanyer Sönmezer The Quartus Yönetim Kurulu Başkanı ve MCT Kıdemli Ortak
- Burak Satıbol Tiyatrocu
- Halk Oylaması

Jüri değerlendirmesi ile paralel olarak yürüyecek halk oylaması da 25-30 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek. Böylece, halk da değerlendirme sürecine katkı sunabilecek.

Başvuru süreci sosyal sorumluluk esası ile yürütülen Ortak Yarınlar, ülkemiz ve insanımız için hizmet ederken hayatını kaybeden sağlık kahramanlarımızın çocuklarına şimdiden gelecek umudu oldu.

Türk Eğitim Vakfı (TEV) ile gerçekleştirilen iş birliği ile başvuru karşılığı yapılacak her bir gönüllü bağış için, Ortak Yarınlar Ödül Programı da TEV Korona Kahramanları Vefa Fonu’na ek bağış yapacak. Yapılacak bağış da 3 Aralık’taki ödül töreninde açıklanacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde