Colorado'lu diş hekimi, karısını zehirleyerek öldürmekten suçlanıyor

Colorado'lu diş hekimi, karısını zehirleyerek öldürmekten suçlanıyor

Colorado'lu diş hekimi, karısının zehirlenerek ölümüyle ilgili birinci derece cinayetle suçlandı. Diş hekimi hakkında savcılık, Arapahoe İlçe Bölge Mahkemesinde James Toliver Craig'i Angela Craig'in içkilerine arsenik ve siyanür katmaktan birinci derece cinayet suçlamasında bulundu.

Colorado'lu diş hekimi, karısını zehirleyerek öldürmekten suçlanıyor
16px
24px
25.03.2023 14:04
ABONE OLgoogle

Polis, tutuklama emrinde Aurora'da diş hekimi olan 45 yaşındaki Craig'in başka bir kadınla "yeni bir hayata başlamak" için karısını öldürdüğünü iddia etti.

Altı çocuk annesi Angela Craig'in cumartesi günü beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı. 

Ailenin sorunlu evliliği hakkında ayrıntılar veren polis raporu, arkadaşlarının ve meslektaşlarının, James Craig'in karısının hastalanmasında rol oynamış olabileceğinden şüphelendiklerini ve bu korkularını yetkililerle paylaştıklarını ortaya koydu.

Arama emrine göre, Angela Craig'in 15 Mart'ta hastanede olduğunu öğrendikten sonra, Craig'in iş ortaklarından biri bir hemşireye onun zehirlenmiş olabileceğinden şüphelendiğini söyledi.

Polise Craig'in yakın zamanda ofislerine bir potasyum siyanür siparişi gönderildiğini söyleyen arkadaşı, diş muayenehanesinde böyle bir maddenin tıbbi olarak olmaması gerektiğini açıkladı.

Angela Craig'in kız kardeşi polise "evliliğin her zaman çalkantılı" olduğunu ve Toliver Craig'in "birkaç kadınla birden fazla ilişkisi olduğunu", Angela'ya "yaklaşık beş veya altı yıl önce ilaç verdiği" ifadesini verdi.

Polis raporuna göre bir ofis müdürü de polise çiftin evlilik sorunları yaşadığını ve Craig'in karısının boşanmak istediğinden bahsettiğini söyledi. Ofis müdürü ayrıca memurlara, Angela hastaneye kaldırılmadan günler önce ofise teslim edilen bir potasyum siyanür paketini yakaladığını ve daha önce iki kez hastalandığından haberdar olduğunu söyledi. 

Toliver Craig'in maillerinden ise başka bir kadınla olan ilişkisi polis raporuna göre belgeleniyor.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde