Coface Türkiye'ye IFM'den ‘Türkiye’deki En İyi Alacak Sigortası Şirketi’ ödülü

Coface Türkiye'ye IFM'den ‘Türkiye’deki En İyi Alacak Sigortası Şirketi’ ödülü

Coface Türkiye, ticari alacak (kredi) sigortası alanında dünyanın önde gelen kurumu Uluslararası Finans Dergisi (IFM) tarafından Türkiye’nin “en iyi” ticari alacak sigortası şirketi ödülüne layık görüldü.

Coface Türkiye'ye IFM'den ‘Türkiye’deki En İyi Alacak Sigortası Şirketi’ ödülü
16px
24px
10.10.2019 07:19
ABONE OLgoogle

IFM, uluslararası finans kuruluşları arasında belirgin fark yaratan ve katma değer oluşturan kurumları teşvik etmek için her yıl düzenlediği elemeler neticesinde Coface Türkiye’yi ödüle layık gördü. IFM’nin ödülleri ilgili alanlarda inovasyon ve üstün hizmet kalitesinin en üst standartta olduğunu kanıtlıyor. IFM ayrıca; uluslararası finans çevrelerine fayda yaratan sosyal sorumluluk, vakıf faaliyetleri ve kurumsal yönetim alanlarında gelişmek için inisiyatif alan kurum ve bireyleri de destekliyor ve ödüllendiriyor.

2007’den beri Türkiye’de faaliyette olan Coface, kurulduğundan bu yana ticari alacak sigortası alanında sektöründe lider konumda. Coface Türkiye Genel Müdürü Ali Gençtürk konuyla ilgili şunları söyledi: “Müşterilerimize sunduğumuz hizmetlerin uluslararası tanınmış kuruluşlar tarafından ödüllendirilmesi bizim için büyük bir onur ve ekibimiz için motivasyon açısından önemli. Özellikle global anlamda güvenli ticaretin ve risk kavramlarının daha fazla önem kazandığı bu dönemde ticari alacak riski yöneten bir firma olarak ‘en iyi’ sıfatıyla değerlendirilmek, Türk firmalarına gerek ihracat, gerek yurt içi alacakları ile ilgili verdiğimiz hizmetin değerini artırıyor. Müşteri odaklılık, uzmanlık, işbirliği, cesaret ve hesap verebilirlik değerlerinin üzerinde tek tek çalışmamızın da bu ödülde büyük payının olduğunu düşünüyorum. IFM ödülünü almamıza katkı sağlayan ve bugüne kadar bizimle işbirliği içinde bulunan bütün iş arkadaşlarıma, iş ortaklarımıza ve müşterilerimize teşekkür ederim.”

Merkezi Londra’da bulunan International Finance Magazine, küresel olarak finans sektörü ve finans piyasalarının en prestijli yayınlardan biri olarak kabul ediliyor ve 185’den fazla ülkede finans profesyonelleri tarafından okunuyor. Dünya genelinde üst düzey yöneticilerin farklı sektörel gelişmeleri takip etmenin yanı sıra uluslararası piyasalar, işletme stratejileri, birleşme ve satın alma işlemleri ile ilgili bilgi edinmek için yakından takip ettiği yayınlardan biri olarak görülüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde