Ciner market zinciri kurmak için yola koyuldu

Ciner market zinciri kurmak için yola koyuldu

Ciner Grubu market zinciri kurmak için yola koyuldu.Şirketin ortakları ise bakın kimler oldu?

Ciner market zinciri kurmak için yola koyuldu
16px
24px
16.04.2012 14:05
ABONE OLgoogle

Medya sektöründe ilginç bir şirket kuruldu. Şirketi ilginç kılan, ortaklık yapısı ve faaliyet alanı.. Şirketin tam adı şöyle: UCZ MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ…Kuruluş tarihi ise çok yeni: 10 Nisan 2012…

Buraya kadar her şey sıradan gibi.. Ama kestirmeden söyleyelim: Ciner Grubu market zinciri kurmak için yola koyuldu. Dia gibi, Şok market gibi… 1 milyon TL sermayeli şirketin Ciner dışındaki ortağı ise, discount market zinciri kurmasıyla ünlü Mehmet Fatih Saraç..

Saraç, Cüneyt Zapsu ile BİM' kurucuları arasındaydı. ABD'nin Bin Ladin'le bağlantılı olduğu iddiasıyla hesaplarını dondurduğu Yasin El Kadı'nın Türkiye'deki ortağıydı.

İçecek ve tütün ağırlıklı perakende ticaret yapmak üzere kurulan UCZ A.Ş. ‘nin ortaklık yapısında CİNER Grubu'nun 3 ust duzey yoneticisi ile birlikte Mehmet Fatih Saraç var. İşte şirket hissedarları:

MEHMET FATİH SARAÇ Yönetim Kurulu Başkanı

NEDİM ŞENER Başkan Yardımcısı (CİNER Grubu yöneticisi)

DOĞAN PENÇE Yönetim Kurulu Üyesi (CİNER Grubu Yön.)

ORHAN YÜKSEL Yönetim Kurulu Üyesi (CİNER Grubu Yön.)

Mehmet Fatih Saraç eski Milli Gazete yazarı. Yasin El-Kadı'yı Türkiye'ye getiren isim.. Çizgi film üretmek, sanat atölyeleri kurmak üzere Ella Film ve Prodüksiyon ve gıda şirketi olarak Caravan'ı (Kervan) kurdu.. Kervan BİM adını aldı.

Saraç'ın ortağı olduğu şirketler, hızlı büyüme grafiğine sahip.. Saraç'ın ortak olduğu Landmark Holding, Aydi Ayakkabı, Yeni Mağazacılık, Evdi Ev ürünlerinde Y.Kurulu Başkanı Aziz Cüneyt Zapsu görünüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde