Cihan Kamer'in ex damadından sürpriz aşk!

Cihan Kamer'in ex damadından sürpriz aşk!

Ünlü modacı Nedret Taciroğlu'nun en büyük yardımcısı olan kızı Yasemin Taciroğlu yeni bir aşka yelken açtı.

Cihan Kamer'in ex damadından sürpriz aşk!
16px
24px
25.07.2022 07:55
ABONE OLgoogle

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısına göre, "Yasemin Hanım'ın yeni beyaz atlı prensi tanıdık bir isim: başarılı iş insanı Ahmet Uras...  Ünlü iş adamı Ahmet Uras 2 milyon lira dolandırıldı!

Geçen yıl, İstanbul'daki mekanının Bodrum'da bir şubesini açan ve büyük başarı yakalayan Ahmet Uras ile Yasemin Taciroğlu nasıl tanışmış öğrenemedim ama birkaç ay önce flört etmeye başladıkları bilgisini edindim.

Hatırlarsanız; ilk bu köşeden öğrenmiştiniz… Prof. Dr. Cihan Uras'ın oğlu olan Ahmet Uras, 2016'da iş insanı Cihan Kamer'in kızı Simay Kamer ile evlenmiş, ancak bu evlilik 2020'de tek celsede bitmişti.

Yaşıtları çoktan çoluk çocuğa karışan müzmin bekar Yasemin Taciroğlu ise, birkaç kez nikah masasının eşiğinden dönse de hiç evlenmemişti.

Bu arada Yasemin Hanım, Bodrum'da mekanının başında olan sevgilisi Ahmet Uras'ın yanından ayrılmıyormuş.

Hatta birlikte davetlere katılmaya bile başlamışlar. Bakalım yaz aşkı olarak başlayan bu ilişki nereye gidecek…  Huqqa'da evlilikten önce ortaklık bitti! Ahmet Uras, ortaklığı bitirdi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde