Çiğdem Simavi aşı olmasına rağmen Covid'e yakalandı

Çiğdem Simavi aşı olmasına rağmen Covid'e yakalandı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un annesi Çiğdem Simavi, iki doz aşısını olmasına rağmen koronavirüse yakalandı.

Çiğdem Simavi aşı olmasına rağmen Covid'e yakalandı
16px
24px
07.05.2021 08:06
ABONE OLgoogle

Ülkemizde Nisan ayında pik yapan koronavirüs vakaları, hükümetin aldığı tedbirler sayesinde ciddi oranda gerilese de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Hatta aşınızı olsanız bile tedbirli davranmaya devam etmelisiniz.

Çünkü bu illet, aşısını olanlara da bulaşabiliyor. İşte bunun en son örneği… Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un annesi Çiğdem Simavi'nin, iki doz aşısını olmasına rağmen koronavirüse yakalandığını öğrendim.  Fenerbahçe Başkanı Ali Koç koronavirüse yakalandı! Gözler o fotoğrafa çevrildi

Yaklaşık bir ay Amerika'da kalan, yurda dönüp Göcek'te tekne sezonunu açan Çiğdem Hanım'ın en son yaptırdığı PCR testi pozitif çıkmış. Çiğdem Hanım, yakınları tarafından Amerikan Hastanesi'ne yatırılmış. 

Çok ciddi bir belirti hissetmese de tedbir amaçlı olarak hastanede gözlem altına alınan 82 yaşındaki Çiğdem Hanım, maalesef koronavirüsü çalışanlarına da bulaştırmış. Aşısını olduğu için muhtemelen fazla sorun yaşamadan bu illetten kurtulacak olan Çiğdem Simavi'ye acil şifalar diliyorum.

Sizlere de aman dikkat diyorum; aşınızı olsanız ve hastalığınızı hafif atlatacağınızı bilseniz bile yakınlarınıza bulaştırabileceğinizi unutmayın.

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde