Çiftlik evindeki parti Emniyet’i sarstı… Emniyet müdür yardımcısı ve komiser görevden alındı

Çiftlik evindeki parti Emniyet’i sarstı… Emniyet müdür yardımcısı ve komiser görevden alındı

Ankara’da, koronavirüs salgınına karşı sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerekirken, bir emniyet müdür yardımcısı ile komiserin kiraladıkları çiftlik evinde parti düzenlendiği ortaya çıktı. Olay sonrası iki emniyet mensubunun görevden alındığı öğrenildi.

Çiftlik evindeki parti Emniyet’i sarstı… Emniyet müdür yardımcısı ve komiser görevden alındı
16px
24px
12.05.2020 15:38
ABONE OLgoogle

Olay nisan ayında Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. Ankara’da emniyet müdür yardımcısı olarak görev yapan F.E. ve komiser Z.Y., iddiaya göre, çiftlik evi kiraladı. Emniyet görevlileri, bir süre sonra organizatör Fatih T. ile irtibata geçti. Görüşmenin ardından Fatih T., yanına bir grup yabancı uyruklu kadını da alarak, çiftlik evine gitti.

Parti sırasında canlı yayın

Burada koronavirüs salgınına rağmen sosyal mesafe kuralları hiçe sayılarak parti düzenlenirken, organizatör Fatih T., alkolün de etkisiyle Instagram'daki hesabından canlı yayın açtı.

Önce uzaklaştırıldılar sonra görevden alındılar

Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz'ın hem emniyet müdür yardımcısının hem de komiserin görev yerini değiştirdiği öğrenildi.

Daha sonra Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada ise iki emniyet mensubunun görevden el çektirildiğini bildirdi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Gölbaşı ilçesinde nisan ayı başında yaşanan ve basına da intikal eden, bir emniyet müdür yardımcısı ve bir komiser yardımcısının çiftlik evinde alem yapması konusunda ilgililer hakkında derhal soruşturma başlatılarak Valiliğimizce 6 Mayıs 2020 tarihinde görev yerleri değişikliği yapılmış, soruşturma kapsamında görevden el çektirilme işlemi uygulanmıştır."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde