Chelsea'nin patronu Abramovich'e bir şok daha!

Chelsea'nin patronu Abramovich'e bir şok daha!

İngiltere'de varlıkları dondurulan Rus oligark Roman Abramovich'e bir darbe de Avrupa Birliği'nden (AB) geldi.

Chelsea'nin patronu Abramovich'e bir şok daha!
16px
24px
14.03.2022 15:25
ABONE OLgoogle

Reuters’in iki diplomatik kaynağa dayandırdığı haberine göre AB diplomatları Chelsea futbol kulübünün sahibi Roman Abramovich’in yaptırım listesine alınmasında anlaşmaya vardı.

Daha önce İngiltere, Chelsea'nin sahibi Abramovich'in, varlıklarının dondurulduğu, İngiltere'deki bireyler ve işletmelerle işlemlerinin yasaklandığı, seyahat yasağı ve ulaşım yaptırımlarının uygulandığını duyurmuştu.  Chelsea’ye Abramovich yaptırımları sürüyor! Banka hesabı donduruldu, otobüse yakıt bile alınamadı

Yapılan açıklamaya, Chelsea'nin futbolcu transferi ve bilet satışı da dahil tüm finansal faaliyetlerinin de önüne geçilmiş olundu.

Abramovich, Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi nedeniyle kulübün yönetimini Chelsea Vakfı'nın mütevelli heyetine devretmişti. Rus milyarder Abramovich, 2003'te İngiliz iş insanı Ken Bates'e 140 milyon sterlin ödeyerek Chelsea'nin sahibi olmuştu. Rus oligark Abramovich'e şok! Malvarlıkları donduruldu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde