Chelsea için geri sayım… Pochettino’nun eşi paylaştı

Chelsea için geri sayım… Pochettino’nun eşi paylaştı

Mauricio Pochettino'nun eşi, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Londra'da olduğunu açıklarken, eski Paris Saint-Germain antrenörünün Chelsea'nin teknik direktörü olması bekleniyor.

Chelsea için geri sayım… Pochettino’nun eşi paylaştı
16px
24px
08.05.2023 14:17
ABONE OLgoogle

Mauricio Pochettino’nun eşi, Arjantinli teknik adamın Chelsea’ye katılması beklenirken sosyal medyadaLondra’da olduğunu açıkladı. 51 yaşındaki Pochettino, Temmuz 2022’de Paris Saint-Germain’den ayrılmasından beri serbest bir antrenör ve Stamford Bridge’de görev alması için favori olarak görülüyor.

’Maviler’, Eylül ayında Thomas Tuchel’ı ve nisan ayında onun yerine geçen Graham Potter’ı kovdu ve şu anda Frank Lampard sezon sonuna kadar takımın başında. The Athletic’ın haberine göre, nisan ayında Potter’ın kovulmasının ardından başlayan uzun süren teknik direktör arayışı bu hafta sonunda nihayet sonuçlanacak.

Beklenen açıklama öncesinde, Pochettino’nun eşi Karina, Instagram sayfasında uçaktan bir görüntü paylaşarak “Londra” başlığıyla birlikte bir bulut emojisi paylaştı.

SEZON SONUNA KADAR LAMPARD

The Athletic, sportif direktörler Paul Winstanley ve Laurence Stewart tarafından yürütülen “kapsamlı aramanın” yakın günlerde sona ereceğini belirtiyor. Buna ek olarak, baskı altındaki geçici teknik direktör Frank Lampard’ın uzun vadeli yerine karar verilse de sezon sonuna kadar takımda kalacağı ifade ediliyor.

Kulüp efsanesi Lampard, 2019-2021 yılları arasında 18 ay görev yaptıktan sonra geçici olarak tekrar göreve geldi ve ilk altı maçını kaybetmesiyle bazıları sezon sonuna kadar görev yapabileceğini sorgulamaya başladı. Ancak Conor Gallagher, Benoit Badiashile ve Joao Felix’in golleriyle Chelsea, Cumartesi günü Bournemouth’u 3-1 yendi ve 9 maçlık korkunç galibiyetsiz serisini sonlandırdı.

POCHETTINO’NUN PSG VE TOTTENHAM SERÜVENLERİ

Ayrıca, Stewart, Winstanley ve yeni teknik direktörle iş birliği yapmakta aktif bir rol oynayacağı söyleniyor.

Pochettino, Paris’te tam bir sezon görev yaptı ve Ligue 1’i kazandı ancak Şampiyonlar Ligi’nde başarısız oldu. Arjantinli teknik adam, 2014-2019 yılları arasında Tottenham’da görev yaptı ve hiç kupa kazanamadı.

Önümüzdeki maçta, Chelsea zayıf performans sergileyen Nottingham Forest ile cumartesi günü karşılaşacak ve üst sıralarda yer alma hedefini sürdürecek.

Patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde