Cerrahpaşa 30 hasta ve yaşlı bakım elemanı alacak

Cerrahpaşa 30 hasta ve yaşlı bakım elemanı alacak

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü, İŞKUR vasıtasıyla 30 hasta ve yaşlı bakım elemanı alacak.

Cerrahpaşa 30 hasta ve yaşlı bakım elemanı alacak
16px
24px
01.03.2021 09:47
ABONE OLgoogle

Rektörlüğün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, adaylar, 5 gün içinde İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya https://esube.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilecekler.

Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki işçi taleplerine, durumu talep şartlarına uyan ve talebin yayımlandığı anda geçerli olan ilgili KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların müracaatları kabul edilecek. Aynı eğitim düzeylerindeki engelli, eski hükümlü ve/veya terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan işçi taleplerine başvurularda ise bir puan barajı aranmayacak olup bu kişilerin KPSS’ye girmiş olmaları yeterli olacak.

Noter kurasına katılacak olanların isim listesi 9 Mart 2021 Salı günü (http://istanbulc.edu.tr ile http://personel.istanbulc.edu.tr) internet adresinde duyurulacak.

Noter huzurunda kura çekimi 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 09.30’da İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesi kapalı spor salonunda yapılacak.

Kura çekimi sonucu ilgili noter tarafından gönderilen listeler ile sözlü sınav yeri ve tarihi üniversitenin kurumsal internet sayfasından (http://istanbulc.edu.tr ile http://personel.istanbulc.edu.tr) takip edilebilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde