Cenk Ulukartal ile Melis Anlı krizinde yeni gelişme!

Cenk Ulukartal ile Melis Anlı krizinde yeni gelişme!

Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Cenk Ulukartal ve eşi Melis Ulukartal hakkında 'eşe karşı basit yaralama' suçundan bir buçuk yıl hapis cezası istemiyle karşılıklı dava açıldı. Çift, birbirlerinden şikayetçi olduktan sonra şikayetlerinden vazgeçmişti.

Cenk Ulukartal ile Melis Anlı krizinde yeni gelişme!
16px
24px
06.10.2020 04:54
ABONE OLgoogle

Ulukartal Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Ulukartal ile Atilla Karat Mücevherat Yönetim Kurulu Üyesi Melis Anlı, Mayıs 2018'de evlenmişti. Görkemli bir düğünle evlenen çiftin 'cicim ayları' maalesef çabuk bitmiş, Şubat'ta karakolluk olmuşlardı.

Cenk Ulukartal, eşinin "Yüzüne kezzap attıracağım. Seni dövdüreceğim" şeklinde tehdit ettiğini; Melis Ulukartal ise, eşinin eve sarhoş gelip kendisini darp ettiğini iddia ederek, birbirlerinden şikayetçi olmuşlardı. Ulukartal Holding Başkanı hakkında şok iddialar: Yüzüne kezzap attıracağım, seni dövdüreceğim...

Hatta İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, 'eşe karşı basit yaralama' suçundan iddianame düzenlemişti. Hal böyle olunca, son iki yıldır ardı ardına gelen boşanma haberlerine bir yenisinin daha ekleneceğini düşüyordum.

Ama öyle olmadı. Birbirlerine karşı ciddi suçlamalarda bulunan çift, sorunlarını halledip evliliklerini kurtarmayı başardı. Son dönemde evliliği 'evcilik oyunu' gibi görenler, umarım bu kurtarılan evlilikten biraz feyzalır.

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde