Cemiyet hayatı sanat için Bodrum'da buluştu

Cemiyet hayatı sanat için Bodrum'da buluştu

Ünlüler geçidine sahne olan özel buluşmada cemiyetin tanınan simaları sanat için bir araya geldi. Üç gün boyunca çok sayıda sanat etkinliğine sahne olan Bodrum, kırmızı halı şıklığının yanı sıra keyifli anlara da ev sahipliği yaptı. 

Cemiyet hayatı sanat için Bodrum'da buluştu
16px
24px
16.06.2021 07:04
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin renkli, tarihi ve turistik yüzü Bodrum’da cemiyet hayatı sanat için bir araya geldi. 4-6 haziran tarihlerinde Mandarin Oriental Bodrum’da gerçekleşen Alem Art Weekend üç gün boyunca çok sayıda sanat etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Hacı Sabancı- Nazlı Kayı, Yelda-Hakan Tiftik, Elif Dürüst, Esra Oflaz gibi isimlerin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin ilk akşamında küratörlüğünü Banu Çarmıklı ve Sabiha Kurtulmuş’un yaptığı, aralarında Tanzer Arığ, Mike Berg, Osman Dinç, Ebru Döşekçi, Erdal Duman, Seçkin Pirim, Nilhan Sesalan, Mithat Şen, Kemal Tufan, Ayla Turan ve Mehmet Ali Uysal’ın olduğu 11 heykel sanatçısının eserinin yer aldığı “Duvarların Dışında” sergisinin açılış kokteyli gerçekleşti. 

İkinci gün ise sanata verdikleri önemi her fırsatta dile getiren Gilan ikinci kuşak temsilcisi Osman Geylan ve Türkiye’nin ilk marka elçisi unvanına sahip Yonca Ebuzziya keyifli bir söyleşi için bir araya geldi.

Yonca Ebuzziya, Gilan ile 20 yılı aşkın süredir dostluklarının devam ettiğini dile getirirken Osman Geylan ise Anadolu’nun her fırsatta kendileri için ilham kaynağı olduğunu söyledi.

Özel buluşmanın son gününde ise sanatçı Ardan Özmenoğlu’nun yaklaşık 15 yıldır eserlerinde uygulayıp geliştirdiği ipek baskı tekniği Falconeri’nin İtalya’dan getirttiği ipek şallar ile buluştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde