Cem Uzan, genç aşkı için evi terk etmişti! Yeni gelişme

Cem Uzan, genç aşkı için evi terk etmişti! Yeni gelişme

Cem Uzan bir dönem sosyetede kol gezen Azgın Teke Sendromu'nun takipçisi olmuş; 40 yaşındaki eşi Fanny Hanım'ı, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk etmişti.

Cem Uzan, genç aşkı için evi terk etmişti! Yeni gelişme
16px
24px
05.10.2020 04:47
ABONE OLgoogle

Cem Uzan'ın, üçüncü eşi Monakolu Funny Blanchelande ile evliliğinin sallantıda olduğu yazılmıştı. Cem Uzan'ın uğruna eşini terkettiği Gabriele Tevainyte ile yasak aşkı uzun sürmedi.

Ekim 2009'dan bu yana firari olarak Fransa'da yaşayan Cem Uzan'ın, üçüncü eşi Monakolu Fanny Hanım ile evliliğinin de sallantıda olduğunu yazmıştım geçen ay.

26 Aralık'ta 60 yaşına basacak olan Cem Uzan da bir dönem sosyetede kol gezen Azgın Teke Sendromu'nun takipçisi olmuş; 40 yaşındaki eşi Fanny Hanım'ı, 27 yaşındaki Litvanya asıllı Monakolu Gabriele Tevainyte için terk etmişti.

Ancak Cem Uzan'ın yarı yaşından küçük sevgilisi Gabriele Tevainyte ile 'büyük' aşkı uzun soluklu olmadı. Uzan, yuvasını yıkmaya göze aldığı sevgilisi ile köprüleri attı! İşte 60 yaşındaki Cem Uzan'ın 27 yaşındaki yeni sevgilisi!

Yasak aşk yaşadıkları dönemde Instagram sayfasında eşiyle olan tüm fotoğraflarını silen Uzan, Gabrielle'nin sayfasındaki, neredeyse tüm fotoğrafları like'lamıştı.

Aşk bitince karşılıklı takibi de bıraktılar. 60 yaşında çapkınlık yapmaya kalkan Uzan'ın elinde böylece yıkılmış yuvadan başka bir şey kalmadı.

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde