Cem Küçük, işten çıkarılınca Çin Devlet Radyosu’nu tehdit etti' iddiası

Cem Küçük, işten çıkarılınca Çin Devlet Radyosu’nu tehdit etti' iddiası

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, programcı olarak görev yaptığı Çin Devlet Radyosu'nun Türkiye servisi, CRI Türk'teki görevine son verilmesinin ardından, radyo yönetimini tehdit etti.

Cem Küçük, işten çıkarılınca Çin Devlet Radyosu’nu tehdit etti' iddiası
16px
24px
03.09.2018 19:58
ABONE OLgoogle

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, programcı olarak görev yaptığı Çin Devlet Radyosu, CRI Türk’teki görevine son verildiği ve bunun ardından, radyo yönetimini tehdit ettiği iddia edildi. CRI Türk Genel Müdürü Michael Kuyucu ise iddiayı yalanladı.

OdaTV'nin Çin kaynaklarına dayandırdığı iddiaya göre, Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, programcı olarak görev yaptığı Çin Devlet Radyosu'nun Türkiye servisi, CRI Türk'teki görevine son verilmesinin ardından, radyo yönetimini tehdit etti.

Haberde, Cem Küçük'ün işten çıkarıldıktan sonra, ilk olarak 'CRI Türk'ün seçimlerde Muharrem İnce'yi desteklediğini ardından da Türkiye düşmanlığı yaptığını' savunduğu öne sürüldü. İddiaya göre, Küçük, CRI Türk'ü 'devletin ilgili birimlerine rapor edeceğini' söylerken, Doğan Grubu'nun satışını hatırlatarak radyoyu 'bitireceğini' ifade etti.

CRI Türk Genel Müdürü Michael Kuyucu ise, OdaTV'nin iddialarının asılsız olduğunu belirterek, konuyla ilgili bir basın duyurusu yayınlayacaklarını söyledi. Kuyucu, iddiaları ‘provokasyon' olarak nitelendirirken, CRI Türk markasının politize edilerek, kamuoyunda küçük düşürülmek istendiğini savundu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde