Cem Küçük: AK Parti sokağa iyi bakmalı, hükümeti destekleyen vatandaşlar da moralman yıkıldılar

Cem Küçük: AK Parti sokağa iyi bakmalı, hükümeti destekleyen vatandaşlar da moralman yıkıldılar

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, "AK Parti sokağa iyi bakmalı. 2021 Ağustos'undan beri sıkıntı var. Ekonomide tam kontrol hala sağlanamadı" değerlendirmesinde bulundu.

Cem Küçük: AK Parti sokağa iyi bakmalı, hükümeti destekleyen vatandaşlar da moralman yıkıldılar
16px
24px
05.01.2022 10:33
ABONE OLgoogle

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, yeni yılda yapılan zamları eleştirerek, "TGRT Haber’de yaptığım 'Günaydın Türkiye' programına mesaj atan ve çoğu hükümeti destekleyen vatandaşlar da moralman yıkıldılar. Son 5 gündür konuşulan iki konu var; elektrik ve doğalgaza yapılan zam, emekliye yapılan zam... İlki çok, ikincisi az bulundu" diye yazdı.

Türkiye gazetesi yazarı Küçük, bugünkü yazısında, TGRT Haber'de sunduğu programda, izleyicilerden AK Parti'nin ekonomi politikasına yönelik olumsuz mesajlar aldığını belirtti.

Küçük, yazısında, "AK Parti tam kanayan yarayı durduruyor. Ama sonra kanama tekrar başlıyor. Tam oldu derken bir yerden açık veriliyor. Bu ikilem hali, bu sürüncemede kalma pek iyi değil. Herkes ekonomiyle yatıp ekonomiyle kalkıyor. Şu an için ikinci bir gündem yok. AK Parti sokağa iyi bakmalı. 2021 Ağustos'undan beri sıkıntı var. Ekonomide tam kontrol hala sağlanamadı" değerlendirmesinde bulundu.

Küçük, yazısına şöyle devam etti:

"Bizler dünyada olup biteni görüyoruz. Sokaklar da görüyor. Enerji maliyetleri arttı. Lojistik arttı. Enflasyon birçok yerde var. Pandeminin getirdiği zorluklar ve sıkıntıların herkes farkında. İnsanlar market, gıda, ulaşım vb. fiyatlarının artmasını normal görmüyor ama "hükûmet gelirleri artırır" diye bekliyor."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde