Cem Hakko’dan Johnny Depp'e deprem teşekkürü

Cem Hakko’dan Johnny Depp'e deprem teşekkürü

İş insanı Cem Hakko, bu gece İstanbul'da konser verecek olan ve konserin tüm gelirini depremzedelere bırakacağını açıklayan ünlü oyuncu Johnny Depp'e sosyal medyada birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı paylaşarak teşekkür etti.

Cem Hakko’dan Johnny Depp'e deprem teşekkürü
16px
24px
10.06.2023 14:27
ABONE OLgoogle

Hollywood’un en ünlü oyuncularından Johnny Depp, rock müziğinin efsane isimleri Alice Cooper ve Joe Perry’den oluşan ‘Hollywood Vampires’ grubuyla birlikte bu akşam İstanbul’da sahneye çıkacak. Konserin geliri ise depremzedelere bağışlanacak.

DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ VERDİ

Konser için  gelen ünlü isimler Cem Hakko’nun Nişantaşı’nda açtığı yeni otelinde konaklıyor. Dün doğum günü olan Depp için otelde bir doğum günü partisi verilirken, işadamı Cem Hakko da sosyal medyasından ünlü sanatçı ile birlikte bir fotoğrafını paylaşarak, “Ve bu geceki konserin tüm gelirini Türkiye'deki depremzedelere bağışladığınız için teşekkür ederim. Bravo ve bir kez daha mutlu yıllar!” diyerek ünlü yıldıza teşekkür etti.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde