Cem Boyner, Benjamin Button'u yakmaktan vazgeçti

Cem Boyner, Benjamin Button'u yakmaktan vazgeçti

Ünlü iş insanı Cem Boyner, sıra dışı hobileriyle biliniyor.

Cem Boyner, Benjamin Button'u yakmaktan vazgeçti
16px
24px
15.03.2021 05:29
ABONE OLgoogle

Pandemi nedeniyle ailesiyle genellikle Ayvalık’taki evinde kalan Boyner, geçtiğimiz günlerde 150 yıllık bir Haliç kayığı alarak, kendini onu yenilemeye adamıştı.

Kayığın fotoğrafını “yeni projem” notuyla Instagram hesabından paylaşan Boyner, bir süre sonra kayığın kurtlandığını ve yakmak zorunda kalacaklarını açıkladı.

Ancak takipçilerinden tepkiler gecikmedi! “Onun bu yorgunluğu, yaşanmışlığı daha güzeldi, yazık oldu” diyen takipçilerinin sesini dinleyen Boyner, kurtlu kayığa bir şans daha verdi!

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="13" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">
?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" background:#FFFFFF; line-height:0; padding:0 0; text-align:center; text-decoration:none; width:100%;" target="_blank">
Bu gönderiyi Instagram'da gör

?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" style=" color:#c9c8cd; font-family:Arial,sans-serif; font-size:14px; font-style:normal; font-weight:normal; line-height:17px; text-decoration:none;" target="_blank">Cem Boyner (@cem.boyner)'in paylaştığı bir gönderi

Uzmanlara danışan iş insanı, kayığı kurtarmanın bir yolu olduğunu öğrenince ailesiyle birlikte işe koyuldu. O anları kendi Instagram hesabından paylaşan eşi Ümit Boyner de bol bol alkış aldı.

Tüm takipçileriyle birlikte ben de “Benjamin Button” adını koydukları kayığın gençleşmesini büyük heyecanla bekliyorum!

Kelebek

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde