Cehennem Melekleri suç örgütü lideri Necati Arabacı yakalandı

Cehennem Melekleri suç örgütü lideri Necati Arabacı yakalandı

Hakkında İzmir Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilmiş "resmi belgede sahtecilik" suçundan 2 yıl 7 aylık hapis cezası bulunan adi suç örgütü lideri Necati Arabacı Çeşme'de yakalandı.

Cehennem Melekleri suç örgütü lideri Necati Arabacı yakalandı
16px
24px
09.08.2020 11:11
ABONE OLgoogle

İnterpol tarafından da aranan 'Hells Angels' (Cehennem Melekleri) suç çetesinin lideri olduğu ileri sürülen Necati Arabacı, İzmir'in Çeşme ilçesinde polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı.

Bodrum'da 14 Ağustos 2019'da, Ahmet Atik'in yaşamını yitirdiği ve yanındaki bir kişinin de yaralandığı olayla ilgili suç çetesi 'Hells Angels' üyesi 5 şüpheli yakalanarak, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmıştı.

Polis ekiplerince derinleştirilen soruşturmada, olayın azmettiricisinin suç çetesinin lideri Necati Arabacı olduğu tespit edildi. 

Edinilen bilgiye göre, dün Çeşme gişelerde lüks bir aracı durduran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Çeşme Grup Amirliği ve Çeşme Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları GBT ve UYAP sorgulamalarında hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Necati Arabacı'yı gözaltına aldı.

Lüks aracında ele geçirilen adi suç örgütü lideri Necati Arabacı, KOM Çeşme Grup Amirliğine getirildi.

Burada işlemleri tamamlanan Arabacı, bugün Çeşme Adliyesine sevk edildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde