Çebi’nin listesinde Seyit Ateş’in olması tartışma yarattı

Çebi’nin listesinde Seyit Ateş’in olması tartışma yarattı

Siyah-Beyazlı kulüpte başkanlık için Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen yarışacak.

Çebi’nin listesinde Seyit Ateş’in olması tartışma yarattı
16px
24px
28.05.2022 10:18
ABONE OLgoogle

Beşiktaş Kulübü’nü hareketli bir hafta sonu bekliyor. 2021 yılı olağan idari ve mali genel kurul toplantısı bugün yapılacak. Yarın ise başkanlık seçimi var. Akatlar Spor Kompleksi’nde saat 10.30’da başlayacak mali genel kurulun, kongreye göre daha hareketli geçmesi bekleniyor.

Üyeler bütçeye, kulüp kaosa sürüklenmesin düşüncesiyle onay verecek ancak ibrada durum farklı olacağa benziyor. İbra oylamasında üyeler arasında “Yönetimi ibra edelim mi, etmeyelim mi?” tartışması yaşanacak.

Cumhuriyet'ten Hilmi Türkay'ın haberine göre Başkanlık için yarışacak Ahmet Nur Çebi ve Fuat Çimen’in yönetim kurulu listeleri, üyeler tarafından hem zayıf hem de yetersiz bulundu. Kulislerde bu yüzden sandıktan çok sayıda boş oy çıkabileceği konuşuluyor.

SEYİT ATEŞ TARTIŞMASI 

Çebi’nin listesinde eski yönetici Seyit Ateş’in olması tartışma yarattı.

Ateş, Ahmet Nur Çebi’ye yönelik 2019’daki kongre öncesi sosyal medya hesabından, “Şimdi 6.5 yıl Fikret Orman yönetiminde bulunmuş, çarçur edilen paralara itiraz etmemiş, stat maliyetindeki sıkıntıları kendisine anlatınca ‘Evet biliyorum’ demekle yetinmiş, icra kurulu başkanı ama ihalesiz işlere gıkı çıkmamış tatlı su balığı ağabeyi Beşiktaş’a çare diye sunmak neyin nesi?” ifadesini kullanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde