Cavit Çağlar, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'la nerede görüldü?

Cavit Çağlar, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'la nerede görüldü?

Gazeteci Hıncal Uluç, geçirdiği göz ameliyatının ardından gittiği rutin kontrollerden birinde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'la yaşadığı karşılaşmayı anlattı...

Cavit Çağlar, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'la nerede görüldü?
16px
24px
08.04.2017 12:33
ABONE OLgoogle

Gazeteci Hıncal Uluç, geçirdiği göz ameliyatının ardından gittiği rutin kontrollerden birinde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'la yaşadığı karşılaşmayı anlattı.

Göz kontrolünü yapan doktorun kendisini Dünya Göz'ün kurucusu Eray Kapıcıoğlu ile birlikte kahve içmeye davet etmesi üzerine Akar'la karşılaştığını aktaran Uluç, "En üst kata çıktım. Sekreteri Ebru 'Sizi bekliyor..

Yanında Genel Kurmay Başkanı da var' dedi. Odaya girdim. Tam karşımda Eray oturuyor.

Onun karşısında çok sevgili dostum, 'Bursa' deyince aklıma ilk gelen adam, Cavit Çağlar, ikisinin arasında da, Hulusi Akar Paşamız." ifadelerini kullandı. 

Akar'ın kendisini görünce ayağa kalkıp "Hıncal Bey beni tanıdınız mı?" sorusunu yöneltmesi üzerine "Şaşırdım. Genel Kurmay Başkanını hem de her gün gündemde olduğu bir devirde, bir gazetecinin üstelik, tanımamasına imkan var mı?" diyen Uluç, Akar'ın kendisiyle sınıf arkadaşı olduğunu hatırlatması üzerine ise şunları söyledi: "İşte o zaman yere düşecektim. 'Nasıl yani' dedim..

'1990 yılında, İtalyan Kültür Merkezi'nde dört ay ayni sınıfta İtalyanca öğrendik' dedi..

Arkamdan da konuşurlarmış.. 'Adama bak.. Dünya Kupası'nda 20 gün İtalya'da kalacak diye İtalyanca öğreniyor.. Vay ki vay!.' Hulusi Akar Paşam da Binbaşıymış o zaman.. Nato'nun en büyük karargâhlarından biri İtalya'da.. Onun sebebi de o, Sevgili dostum, milli binici Aldo Baldini hocamızın öğrencisi olmasında..
4 aylık kurs arkadaşlığı, 27 yıl sonra insanı nerelere getiriyor..."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde