Caroline Koç, kızlarını alıp dağa çıktı

Caroline Koç, kızlarını alıp dağa çıktı

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç da öyle yaptı ve kızları Esra ve Aylin ile birlikte 2021'e evde 'merhaba' dedi.

Caroline Koç, kızlarını alıp dağa çıktı
16px
24px
06.01.2021 08:05
ABONE OLgoogle

İstanbul'un elitleri, pandemi nedeniyle yeni yılı evlerinde ailesiyle karşıladı. Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç da öyle yaptı ve kızları Esra ve Aylin ile birlikte 2021'e evde 'merhaba' dedi.

Ancak Caroline Hanım ve kızları, şehirdeki evlerinde değil, Bolu'daki köy evlerinde yılbaşını kutladı.

Mustafa Koç'un çok sevdiği, Bolu merkeze 40 kilometre uzaklıktaki, 'sosyete köyü' olarak da bilinen Gövem Köyü'ndeki dağ evine gitti.

Doğa içinde baş başa tatil yapan Caroline Hanım ve kızları önceki gün şehre döndü. (Bülent Cankurt/Günaydın)

KÖYDE KİMLERİN VİLLARI BULUNUYOR?

Milyon dolarlık mülklerin bulunduğu çam ormanları arasındaki Gövem’de Koç Ailesi’nden rahmetli Mustafa Koç’un, STFA’nın üçüncü kuşak patronlarından Nur Taşkent ve Vakko’nun patronu Cem Hakko’nun birer şalesi (Uzun saçaklı çatısı olan alçak dağ konutu) bulunuyor.

Gövem’de ev sahibi olan ünlülerden bazıları şöyle: Merhum Mustafa Koç (Arsa ve villa), Ali Şen (Arsa ve villa), Kaslowski ailesi (Arsa ve villa), Nurettin Çarmıklı (Arsa), Sinan Tara (Arsa), Cem Hakko (Arsa ve villa), Jeff Hakko (Arsa), İstanbul Motor Piston’un ortağı Mehmet Dereli (Arsa), Pet Holding’in patronu Hüseyin Güntekin Köksal (Villa ve arsa), Modacı Dilek Hanif’in eski eşi Mehmet Hanif (Arsa) ve Bilim İlaç Yönetim Kurulu Üyesi Alp Karaağaç (Villa ve arsa).

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde