Can Tanrıyar’ın hedefinde hangi ünlü iş insanı var?

Can Tanrıyar’ın hedefinde hangi ünlü iş insanı var?

Eski ortağıyla sıkıntılar yaşayıp kanalına haciz konan Uçankuş'un sahibi Can Tanrıyar, bu kez iş insanlarını hedef alması dikkat çekti.

Can Tanrıyar’ın hedefinde hangi ünlü iş insanı var?
16px
24px
25.06.2022 12:33
ABONE OLgoogle

Kontrolü altındaki Uçankuş adlı internet sitesi ile sanat ve iş dünyasına baskı kuran, sevmediği veya talepte bulunduğu kişiler hakkında yalan yorum ve haberler yayınlayan Can Tanrıyar, bu kez hedefine Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı (BUEK) Enver Yücel’i aldı.

TEHDİT DOLU PAYLAŞIM

Medyaradar.com'un haberine göre televizyon kanalı haciz edildikten sonra Adalet Bakanı ve yarımcıları dahil, hakim, savcı, avukat ve memurlara kadar herkese saldıran Tanrıyar’ın açıkça eğitim gönüllüsü Enver Yücel’i internet sitesi ve Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla tehdit ettiği görüldü.

Tanrıyar’ın iş insanlarına saldırarak ‘para koparma’ peşinde olduğu ve bu sayede TV kanalı kurmak istediği iddia edildi.

EŞİ CEZA ALMIŞTI

Uçankuş'un sahibi Can Tanrıyar’ın yeni eşinin kendisinin belki de yüzlerce kez haber yaptığı türde bir skandala karıştığı ortaya çıkmış. Tanrıyar ile evlenen Tamar Tanrıyar (Oner) açılan dava sonucunda mahkeme tehdit ve hakaretten ceza vermişti.

Uçankuş'un sahibi Can Tanrıyar'a şok! Eşinin adı o skandala karıştıMedya

BORCU YÜZÜNDEN YAYIN KAPANMIŞTI

Geçtiğimiz mart ayı başında tüm eşyalarına haciz işlemi uygulanan Can Tanrıyar'ın sahibi olduğu Uçankuş TV'nin yayını Türksat'a olan borçları nedeniyle durdurulmuştu.

ÇALIŞANLARIYLA DAVALIK OLDU

Can Tanrıyar ayrıca, maaşlarını ve SSK ücretlerini ödemediği televizyon kanalında çalışan 80 kişi ile davalık oldu

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde