Can Tanrıyar bu sefer baltayı taşa vurdu: Petek Dinçöz'ün ahı tuttu

Can Tanrıyar bu sefer baltayı taşa vurdu: Petek Dinçöz'ün ahı tuttu

Magazinci Can Tanrıyar'a büyük şok! Tanrıyar'ın borçlarına karşı haczedilen evleri satıldı...

Can Tanrıyar bu sefer baltayı taşa vurdu: Petek Dinçöz'ün ahı tuttu
16px
24px
20.09.2022 06:57
ABONE OLgoogle

Son yıllarda özel hayatı, içine düştüğü borç sarmalı, alacaklılara karşı tehdit ve şantaj içerikli paylaşımları ile gündeme gelen magazinci Can Tanrıyar’ın borçları nedeniyle haczedilen evleri satıldı.

Medyaradar'ın haberine göre kaderin cilvesine bakın ki icradan satılan evlerin ikisi olaylı şekilde boşandığı eşi şarkıcı Petek Dinçöz’ün “Can Tanrıyar zorla elimden aldı” dediği evler olduğu öğrenildi.

Pandemi döneminde Can Tanrıyar’ın Uçankuş TV’de yatırımcı ortağı H.E’nin hesapları inceleme isteği nedeniyle arası açıldı. Hesapları bağımsız mali müşavirlerin incelemesine izin vermeyen Tanrıyar’ın tutumu karşısında iş insanı H.E konuyu yargıya taşıyarak sözleşme gereği ‘sözleşmeden dönme hakkını’ kullandı.

Ortağının bu tutumu üzerine Tanrıyar ailesi sosyal medya üzerinden iş insanı ortağına, ortağının ailesine ve yakın çevresine akla hayale gelmeyen ‘tehdit ve şantaj’ dolu paylaşımlarda bulundu.

Bunlarla da yetinmeyen Tanrıyar ailesi fütursuzca ‘yargıya’ da ‘ayar vermeye’ hatta ‘tehdit’ etmeye kadar işi götürdü.

Can Tanrıyar, tüm bunları yaparken de eşi Tamar Oner Tanrıyar’ı kullanmaktan geri kalmadı.

Öte yandan, iş insanı H.E, Tanrıyar ailesinin sosyal medya üzerinden yaptıkları bu ‘tehdit, şantaj ve iftiralarla’ dolu paylaşımları da yargıya taşıdı.

Mahkemenin almış olduğu tüm ‘uzaklaştırma kararlarına’ rağmen Tanrıyar ailesi en iyi bildikleri “şantaj, iftira ve her türlü bel altı” vurmalara devam etseler de ‘icra kararını’ durdurmayı başaramadı.

KADERİN CİLVESİNE BAKIN, PETEK DİNÇÖZ’ÜN AHI TUTTU!

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz 17 Nisan 2014 tarihinde Beyaz TV'de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programına konuk oluyor ve dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım isteyerek “Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum. Emine Hanım'a sesleniyorum. Lütfen bana yardım edin.” diyordu.

Dinçöz, olaylı bir şekilde boşandığı Can Tanrıyar’ın evlilikleri boyunca kendisini sürekli dövdüğünü ve tehdit ettiğini iddia ediyor ve “kazandığım iki üç kuruş parayla sabah programı yaptım. İki tane ev aldım, kendi üzerime hiçbir şey almamı istemiyordu adam. Onları da kendi üzerine aldı yedirmem dedi sana bu evleri. Bankaya para yatırılır "git şu kadar çek bana getir" derdi. Çocuğunun bindiği araba bile benim paramla alındı.” diye isyan ediyordu.

Kaderin cilvesine bakın ki, Petek Dinçöz’ün alın teriyle aldığı ve Can Tanrıyar’ın zorla elimden aldı dediği o 2 ev dün icradan satıldı. 'İlahi adalet' bu olsa gerek!

Uçankuş TV'de görev yapan 80 çalışanı maaşlarını ve tazminatlarını ödemeden kapı önüne koyan Can Tanrıyar’ın icradan satılan evlerine rağmen borçlarını sıfırlayamadığı ve halen 30 milyon TL borcunun olduğu gelen haberler arasında.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde