Can Dündar'ın kaçak havuzunu molozla doldurdular

Can Dündar'ın kaçak havuzunu molozla doldurdular

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davanın firari sanığı Can Dündar'ın Muğla'nın Bodrum ilçesindeki kaçak villasıyla ilgili soruşturmada Orman Kanunu’na muhalefetten yakalama kararı çıktı.

Can Dündar'ın kaçak havuzunu molozla doldurdular
16px
24px
14.06.2020 12:55
ABONE OLgoogle

Kaçak villanın yıkım işlemleri sürerken, hazine arazisi içindeki havuz da moloz ve toprak dökülerek kapatıldı.

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Bodrum Belediyesi ekiplerinin yaptığı kontrolde, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal ettiği belirlenen Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'taki lüks villada, belediye ekiplerinin gözetiminde özel bir inşaat firmasına bağlı işçilerce yıkım gerçekleştiriliyor.  Firari gazeteci Can Dündar'ın Bodrum'daki villasının kaçak bölümleri yıkılıyor

Villanın hazine arazisindeki havuzu, içerisine moloz ve toprak dökülerek kapatıldı. Havuz etrafındaki beton platform, iki kat betonarme bina ve çardak, pergola gibi kaçak bölümler de büyük ölçüde yıkıldı. Yıkım anları, havadan görüntülendi.


Öte yandan tahliye için 15 gün süre verilen villada, 11 Haziran'da Bodrum Belediyesi ile Bodrum Milli Emlak Müdürlüğü ekiplerince inceleme yapıldığı öğrenildi.

ORMAN KANUNU’NA MUHALEFETTEN YAKALAMA KARARI

 

 

Bodrum Sulh Ceza Hakimliği, adresi tespit edilemeyen firari Can Dündar hakkında yakalama emri çıkarttı. Yakalama emrinde; Dündar'a isnat edilen fiilin 6831 sayılı 'Orman Kanunu' kapsamındaki 'ormandan tarla açma' suçu olduğu, suç tarihinin de 11 Mayıs 2020 olduğu bilgisi yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde