Çakma peynir kullanan şef Danilo Zanna İtalyanları çok kızdırdı

Çakma peynir kullanan şef Danilo Zanna İtalyanları çok kızdırdı

Ülkemizde yaşayan Italyan şef Danilo Zanna'nın, Istanbul'daki restoranında Italyanların milli peynirleri parmesan yerine ona benzeyen bir peynir kullanılması olay oldu.

Çakma peynir kullanan şef Danilo Zanna İtalyanları çok kızdırdı
16px
24px
21.01.2023 06:38
ABONE OLgoogle

'Italyan Yemek Savaşçısı' olarak tanınan Alessandro Schiatti, yarı fiyatına satılan çakma peynir kullanan Şef Danilo Zanna'ya tepki gösterip onu sosyal medyada ifşa etti. Danilo Zanna, Italyanları çok kızdırdı.

Günaydın'dan Bülent Cankurt'un yazısına göre peynir cenneti ülkemizde artık 'parmesan'ı bilmeyen kalmadı. İtalyanların meşhur peyniri parmesan, sadece Parma şehri ve civarındaki bölgede üretilen peynire denir. Bunu niye anlattım?

TV programıyla şöhreti yakalayan, yıllardır ülkemizde yaşayan İtalyan şef Danilo Zanna yüzünden.

Sempatikliğiyle tanınan şef Danilo, parmesan yüzünden İtalyanları çok kızdırmış.

Sebebi de, İstanbul'daki restoranında, milli peynirleri parmesan yerine, parmesana benzeyen başka bir peyniri kullanması.

Neredeyse yarı fiyatına satıldığı için bu peyniri tercih eden Danilo, 'İtalyan Yemek Savaşçısı' olarak tanınan Alessandro Schiatti'ye yakalanmış!

Schiatti, sosyal medyadan da bunu ifşa etmiş.

Tabii İtalyanlar da Danilo'ya tepki göstermiş. Bakalım Danilo, pirincin taşını aklayabilecek mi!!!    

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde