Çağlar: 'Gazetecileri kulağından tutar atarım' demedim

Çağlar: 'Gazetecileri kulağından tutar atarım' demedim

Yeniden yayına geçmeye hazırlanan Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar, gazeteci Fatih Altaylı'nın aktardığı "Yorum yok, taraf tutmak yok, yorum yapanı kulağından tutar atarım" sözlerini yalanladı.

Çağlar: 'Gazetecileri kulağından tutar atarım' demedim
16px
24px
13.09.2020 13:33
ABONE OLgoogle

Çağlar, "Yıllardır gazeteci arkadaşlarımla birlikte yayıncılık yapan biri olarak 'gazetecileri kulağından tutar atarım' demedim, diyemem" ifadesini kullandı.

Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya verdiği röportajdaki açıklamalarını yalanladı.

Söz konusu röportajda Çağlar, tarafsız yayın yapacaklarını anlatırken kanalda çalışacak gazetecilere yönelik olarak "Yorum yok, taraf tutmak yok, yorum yapanı kulağından tutar atarım" demişti.  Olay TV'nin sahibi Cavit Çağlar: Baskı olursa kapatır giderim

Çağlar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Yıllardır gazeteci arkadaşlarımla birlikte yayıncılık yapan biri olarak, ‘Gazetecileri kulağından tutar atarım’ demedim, diyemem. Ben hem siyasetçi olarak hem medya patronu olarak gazetecilerle hep dostane bir ilişki kurdum.

?ref_src=twsrc%5Etfw">September 13, 2020

?Gazeteciler kendi işlerini yaparlar, asla benim müdahalem olamaz. Olay TV de profesyonel gazetecilere yöneticilere emanettir. Yayın ilkelerimiz doğrultusunda Onların editoryal bağımsızlığının garantisi de benim."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde