CHP'den Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusu

CHP'den Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek başkanlığındaki CHP heyeti Eski Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile iddialar hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP'den Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusu
16px
24px
29.08.2022 09:12
ABONE OLgoogle

CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek ve beraberindeki heyet, eski SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sputnik'in haberine göre Erkek, adliye önündeki açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

"2002'de tek başına iktidar olduklarında yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele edeceğiz diyenler yeni y'ler ekledi. Yozlaşma, yalan, yüzsüzlük o kadar büyüdü ki gerçek bir beka sorunu haline geldi. Topyekun herkesin yolsuzluk çarkının üzerine gitmek zorunda.

ZAFER PARTİSİ DE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile iddialar hakkında suç duyurusunda bulunarak iddiaların araştırılmasını istedi.

Zafer Partisi, eski SPK başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Adliye önünde basın açıklaması yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ iddiaların araştırılmasını istedi. Özdağ basın açıklamasında "Cumhuriyet savcıları bugüne kadar çoktan harekete geçmesi gerekiyordu. Bugün biz suç duyurusu yapıyoruz. Biz gerçekten takipçisi olacağız. Bundan sonra başka iddialar, başka yolsuzluk kanıtları çıkarsa onların da takipçisi olacağız. Türk milleti soyuluyor. Bir taraftan 100 milyar dolar 13 milyon sığınmacı ve kaçağa yedirildi. Diğer taraftan zenginlikler bir grup çeteye yedirildi. Somut iddialar var. Türkiye'nin cumhuriyet savcıları var ise bu konu soruşturulur" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde