CHP, Mehmet Cengiz’e randevu verecek mi?

CHP, Mehmet Cengiz’e randevu verecek mi?

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz’in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istediği talebi sonrasında partiden bir adım gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

CHP, Mehmet Cengiz’e randevu verecek mi?
16px
24px
06.05.2022 16:39
ABONE OLgoogle

Konuya ilişkin olarak CHP kulislerindi aktaran Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, “Konuştuğum tüm CHP’liler ‘Sayın Genel Başkan bu randevu talebine olumlu yanıt vermeyecek’ dedi” diye yazdı.  Mehmet Cengiz: Tutturmuşlar 5'li çete, isyan ediyorum; millet beni seviyor

Cengiz, Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu’nun TV 100’de yayımlanan programında, "Deniz Baykal’a gittik, gelin, buyrun gezin dedik. Bir heyet kurdu ve geldi, anlattık. Ondan sonra dost olduk ve dostluğumuz devam ediyor. Keşke Sayın Kılıçdaroğlu da (gelse)... İnanıyorum ki yanlış bilgiler var elinde, yanlış konuşuyor. Biz kendisine de haber gönderdik, gelin baktıralım, gör, ondan sonra yaptığınız suçlamaları, çete suçlamasını yap. Ama öyle bir imkan olmadı. Bekliyoruz her zaman. Bekliyoruz, gelin diyoruz. Bakın kendisi Güneydoğulu, ben siyasete girmeyi düşünmüyorum ama girersem buradan gireceğim. Gel yaptıklarımızı gör diyoruz. İnşallah başarılı oluruz”  demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde