CEO'lar kapıştı! Selçuk Ergenç'in CEO TALKS kitabı ikinci baskı yaptı

CEO'lar kapıştı! Selçuk Ergenç'in CEO TALKS kitabı ikinci baskı yaptı

Gazeteci Selçuk Ergenç’in sosyal medya üzerinden başlattığı ve şirketlerin pandemi koşulları ve dijitalleşme ile mücadelesini anlatan CEO TALK yayınları kitap oldu.

CEO'lar kapıştı! Selçuk Ergenç'in CEO TALKS kitabı ikinci baskı yaptı
16px
24px
26.08.2022 14:28
ABONE OLgoogle

Pandemi döneminin sıra dışı ve cesur yöneticilerinin Gazetece Selçuk Ergenç ile yaptığı röportajları içeren kitap ‘CEO TALKS’ adıyla Ceres Yayınları tarafından yayımlandı.

Özellikle iş hayatında hiçbir şeyin kalıcı olmadığını çoğumuza maddi ve manevi kayıplarla öğreten zorlu günlerde nasıl ayakta kalınabileceğine dair iş dünyasına dair çok değerli bilgiler içeren röportaj serisi büyük ilgi gördü.  Selçuk Ergenç, kitabın ilk baskısının bittiğini ikinci baskıya girdiklerini açıkladı.

Selçuk Ergenç’in Covid-19 sürecinin başlamasıyla Capital Dergisi’ndeki "CEO Talks" köşesini "CEO TALK Instagram canlı yayınları"na taşıyarak oluşturduğu söyleşiler serisi iş dünyasına ve yeni girişimcilere destek olacak nitelikte.

YILIN EKONOMİ YAZARI ÖDÜLÜ'NÜ GETİRDİ

Bu kitabında yazılıp, okuyucuları ile buluşmasının öznesi olan CEO Talk yayınları Selçuk Ergenç’e 2021 yılı Ekonomi Gazeteciliği alanında Yılın Ekonomi Yazarı Ödülü’nü getirdi. Şirketlerin hızlı dönüşüm ve dijitalleşme sürecine girdikleri bu dönemde neler yaptıkları, nasıl başardıkları, neleri dönüştürdüklerini anlattıkları kitap Cesur CEO’ları bir araya getiriyor.

KİTAP GELİRİ DARUŞŞAFAKA'YA

Selçuk Ergenç kitabın tüm gelirini Darüşşafaka Cemiyeti'ne bağışladığını söyledi. 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde