Burgan Bank YK Başkanı Hakan Eminsoy'un acı kaybı

Burgan Bank YK Başkanı Hakan Eminsoy'un acı kaybı

Burgan Bank Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Hakan Eminsoy'un oğlu Berkhan Eminsoy'un Hatay'da yaşanan depremde hayatını kaybetti.

Burgan Bank YK Başkanı Hakan Eminsoy'un acı kaybı
16px
24px
07.02.2023 14:24
ABONE OLgoogle

 

Dün Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Burgan Bank Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Hakan Eminsoy'un oğlu Berkhan Eminsoy'un yaşamını yitirdiği duyuruldu. Eminsoy bugün (7 Şubat) İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanıyor.

Yapılan açıklamada, İskenderun'da hayatını kaybeden Burgan Bank Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eminsoy'un oğlu Berkhan Eminsoy'un cenazesinin bugün (7 Şubat Salı) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedileceği bildirildi.

Açıklamada, "1991 doğumlu Berkhan Eminsoy, 2009'da Koç Lisesi'nde mezun olduktan sonra 2013'te University of Illinois Urbana-Champaign'den ve 2020'de ise Columbia Üniversitesi'nden mezun olan başarılı bir gençti" ifadelerine yer verildi.

Eminsoy ailesi ve sevenlerinin başı sağ olsun.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde