Burak Özçivit'in istediği ücret dudak uçuklattı

Burak Özçivit'in istediği ücret dudak uçuklattı

Fahriye Evcen ile mutlu evlilikleriyle magazinin gözde isimleri arasında yer alan Burak Özçivit, ikinci çocuğunu kucağına almak için geri sayıma başladı. Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren oyuncu, 2023 yılı için ücretini belirledi.

Burak Özçivit'in istediği ücret dudak uçuklattı
16px
24px
11.01.2023 18:40
ABONE OLgoogle

Oyunculuğun yanı sıra yurt dışında katıldığı açılışlar ve reklam filmleriyle adından söz ettiren oyuncu Burak Özçivit, 2023 yılında talep ettiği ücret belli oldu.

Oynadığı dizilerdeki oyunculuğuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve ünü dünyaya yayılan Özçivit, katıldığı açılış, davet ve reklam filmleriyle adından söz ettiriyor.

2023'te farklı bir rakam belirledi

Eşi Fahriye Evcen ile kamera karşısına geçecekleri reklam tekliflerine de açık olan yakışıklı oyuncunun, 2023 yılı için yeni bir rakam belirlediği öğrenildi.

Posta gazetesinin haberine göre; Özçivit ve oyuncu eşini reklamlarında oynatmak isteyen markalar, artık 1 milyon doları (18.8 milyon TL) gözden çıkarmak zorunda.

Burak Özçivit kazandığı paraları genelde gayrimenkule yatırıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde