Bülent Arınç: Ekonomiye açık yüreklilikle verecek bir cevabım yok

Bülent Arınç: Ekonomiye açık yüreklilikle verecek bir cevabım yok

Arınç, "AK Parti hükümeti ekonomiye dair bir gelecek vadediyor mu sizin gözünüzde?" sorusuna, "Ben, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'li dostlarıma diyorum ki, 'Ekonomideki sorunları görmezden gelemeyiz' " dedi.

Bülent Arınç: Ekonomiye açık yüreklilikle verecek bir cevabım yok
16px
24px
27.05.2022 08:07
ABONE OLgoogle

AK Parti’nin kurucuları arasında yer alan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, TV5'de yayınlanan "4. Güç" programına görüntülü bağlantı ile katılarak, Mustafa Deniz ve Hasan Basri Akdemir'in sorularını cevapladı.

Son dönemde AK Parti’ye yönelik eleştirileriyle gündeme gelen ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyeliği’nden istifa eden Arınç, Mustafa Deniz'in "AK Parti hükümeti ekonomiye dair bir gelecek vadediyor mu sizin gözünüzde?" sorusuna şöyle cevap verdi:

"Bu çok zor bir soru... Sorduğunuz sorunun cevabını benim bir AK Parti'li olarak, Ak Parti'de konuştuğu zamanda siyasette belirleyici bir insan olarak açık yüreklilikle verecek bir cevabım yok. Benim ancak bir temennim olabilir.

Ben Sayın Cumhurbaşkanımıza da AK Parti'li bütün dostlarıma da diyorum ki, 'Ekonomide düzelmeyi sağlamamız lazım. Sorunları görmezden gelemeyiz, halının altına süpüremeyiz.

Elimizdeki bütün imkanları kullanarak bu işi düzeltelim, seçimin sonucu buna bağlı' diyorum. Onlar da 'Evet' diyorlar.

Kendi bilgileri akılları, tecrübeleriyle de bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bu yaptıklarının ne kadar faydalı olduğunu uygulamalardan sonra göreceğiz. Herkes için yorum açık, benim cevabım bu kadar"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde