Buğra Toplusoy: Miami'de yaşamak çok zor

Buğra Toplusoy: Miami'de yaşamak çok zor

Ünlü giyim markalarından birinin varisi olan Buğra Toplusoy ile 5 yıldır evli olan ve bir kızı bulunan oyuncu Ceyda Ateş, evlendikten sonra Miami'ye yerleşmişti

Buğra Toplusoy: Miami'de yaşamak çok zor
16px
24px
23.12.2022 12:04
ABONE OLgoogle

Ünlü oyuncunun eşi Miami'de yaşamanın zorluklarından bahsetti. Buğra Toplusoy, Miami'de yaşamak için en az 5 bin dolarlık bir gelirin olması gerektiğini belirtti.

Ünlü bir giyim markasının sahiplerinin çocukları / varisi olan iş insanı Buğra Toplusoy ile 2018 yılında nikah masasına oturan oyuncu Ceyda Ateş, 2020 yılında kızı Talia'yı dünyaya getirmişti.

Evlendikten sonra Miami'ye yerleşen Ceyda Ateş ile Buğra Toplusoy, yaşam şartlarından şikayet etmeye başladılar. Buğra Toplusoy, Amerika'da yaşama hayalleri kuranlara bazı uyarılarda bulundu.

"MİAMİ'DE YAŞAMAK ZOR"

Genç iş insanı yaşamın zorluğuna ev kiraları üzerinden dikkat çekti. Toplusoy, "Miami'de bir ev kirası 1.500 dolar, 5 bin dolar kazanmadan burada hayatını idame ettirmek çok zor" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde