Borç batağındaki THK, Türkiye'nin en güvenilir ikinci kurumu oldu

Borç batağındaki THK, Türkiye'nin en güvenilir ikinci kurumu oldu

Konsensus Araştırma ve Danışma Şirketi, Türkiye'de en güvenilen kurumun hangisi olduğuna dair bir kamuoyu araştırması yaptı.

Borç batağındaki THK, Türkiye'nin en güvenilir ikinci kurumu oldu
16px
24px
18.12.2019 14:03
ABONE OLgoogle

Araştırma sonucunda, en güvenilir kurumlar listesinin başında Meteoroloji Genel Müdürlüğü yer aldı. 1.5 milyar borcu olan Türk Hava Kurumu ikinci seçildi.

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, 'Ders gibi en güvenilir kurum birinciliği' başlığıyla yayımlanan yazısında Konsensus Araştırma ve Danışma Şirketi'nin açıkladığı en güvenilir kurumlar listesinin verilerini paylaştı.  Erdoğan talimat verdi, THK'nın 1.4 Milyarlık borcu yapılandırıldı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yıllarca listenin tepesinde olduğunu anımsatan Altaylı, bu yılki sonuçların herkesi şaşırtacağını iddia etti. Altaylı'nın aktardığına göre Türkiye'nin en güvenilir 10 kurumu şöyle sıralandı:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Türk Hava Kurumu

Türk Silahlı Kuvvetleri

Devlet Hastaneleri

Devlet Okulları

Orman Genel Müdürlüğü

Devlet üniversiteleri

Polis ve emniyet güçleri

Belediyeler

Devlet kurumları

THK böyle battı! Jet skandallar

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM) hak edilmiş bir birincilik kazandığını savunan Altaylı, "Bilime dayalı, evrensel kurallar ile tespit yapıyor ve dünyadaki benzeri kurumlarla işbirliği içinde. 'En iyi ben bilirim' demiyor. Tüm meteorolojik tahmin kuruluşları ile bilgi alışverişi yapıyor, dünyadaki gelişmelerle anlık bağlantı halinde. 'Yerli ve millî' ama evrensel. Helal sana Meteoroloji" ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde