Bodrum'da neler oluyor? İki başkan yardımcısı CİMER skandalı için ne dedi?

Bodrum'da neler oluyor? İki başkan yardımcısı CİMER skandalı için ne dedi?

Bodrum Belediyesinde son zamanlarda yaşanan adli olayların üzerinden çok zaman geçmemişken, Bodrum gündemi bu kez de CİMER skandalı ile sarsıldı.

Bodrum'da neler oluyor? İki başkan yardımcısı CİMER skandalı için ne dedi?
16px
24px
23.04.2022 10:50
ABONE OLgoogle

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Kaya hakkında CİMER’e asılsız bir şekilde iftira niteliğinde iddialarda bulunan bazı şahıslar, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan tahkikat üzerine tespit edilerek dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

CİMER’e yapılmış bazı rahatsız edici şikayetlerden yola çıkarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen tahkikat üzerine ifadeye çağırılan M.A. ve İ.P adlı şahısların verdiği iddia edilen bilgiler ışığında adları geçen Bodrum Belediye Başkan Yardımcılarından Turgay Kaya, kendisinin hiç kimseyi şikayet etmediği; Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun ise ne ifadeye çağrıldığını ne de konuyla kendisinin alakası olmadığı yönünde basın mensuplarına beyanda bulundu.  Bodrum Belediyesi CİMER skandalı ile sarsıldı!

Bodrumhabermerkezi.com'un haberine göre konuyla ilgilerinin olmadığını ifade eden Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcıları, dün yaşanan iddialar üzerine yapılan haberlere ithafen arayıp açıklama yaptılar.

Başkan Yardımcısı Turgay Kaya; “Ben kimseyi şikayet etmedim, etmem de. Haberde geçen olayla benim uzaktan yakından ilgim yoktur.” dedi.

Diğer Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutkun ise; “Ben bu konuyla ilgili herhangi bir ifade vermedim, ifade veren şahsı tanırım ancak verdiği iddia edilen ifadede geçen konuyla benim bir alakam yoktur.” şeklinde açıklamada bulundu. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde