Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü bir kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü bir kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Aloğlu, bir kadını taciz ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Bodrum Belediyesi, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Aloğlu'nun görevden alındığını duyurdu.

Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü bir kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı
16px
24px
14.04.2022 09:14
ABONE OLgoogle

Bodrum Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, belediyede görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, "İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

Özel Kalem Müdürü'nün daha önce başkanlık biriminde görevli M.A. isimli kadın ile dün gece bir işletmede yaşadıkları tartışmanın kavgaya dönüştüğü ve bu nedenle ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

BODRUM BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA

Bodrum Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, belediyede görev yapan iki personelin adının karıştığı, mesai saatleri dışında özel bir işletmede yaşanan ve kamuoyuna yansıyan olaya ilişkin idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, “İdari ve adli süreç tamamlanana kadar Bodrum Belediyesi Özel Kalem Müdürü görevden uzaklaştırılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Özel Kalem Müdürü’nün daha önce başkanlık biriminde görevli M.A. isimli kadın ile dün gece bir işletmede yaşadıkları tartışmanın kavgaya dönüştüğü ve bu nedenle ifadelerine başvurulduğu öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde