Bitcoin'i eleştirdi, evliliğe olan alerjisini itiraf etti: Leyla Alaton'dan çok özel açıklamalar

Bitcoin'i eleştirdi, evliliğe olan alerjisini itiraf etti: Leyla Alaton'dan çok özel açıklamalar

Ünlü iş insanı Leyla Alaton bu sözleri çok konuşulur... Kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konularındaki duyarlılığıyla öne çıkan Leyla Alaton, "Boşanmış bir kadın olarak evlilik kelimesine büyük bir alerjim var" dedi.

Bitcoin'i eleştirdi, evliliğe olan alerjisini itiraf etti: Leyla Alaton'dan çok özel açıklamalar
16px
24px
11.03.2021 07:55
ABONE OLgoogle

Alaton ayrıca "Güzelliğe güç atfetmek, tüm paranı Bitcoin'e yatırmaya benziyor." diyerek son dönemde herkesin gözünü diktiği Bitcoin'e de güzel bir göndermek yaptı

Ünlü iş insanı Leyla Alaton bu sözleri çok konuşulur... Kadın hakları ve cinsiyet eşitliği konularındaki duyarlılığıyla öne çıkan Leyla Alaton Şamdan Plus Dergisi'nin Kadınlar Günü sayısına röportaj verdi.

Fotoğraf çekimi için tamamen kadınlardan oluşan bir ekibi tercih eden Alaton, çok samimi ve içten açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

Kadın ekonomik özgürlüğünü kazansın diyorum ve yaptıklarımla da bunun arkasında durabiliyorum.

Hayattaki misyonum; genç Türk kadınlarını uyandırmak, onlara, ekonomik özgürlükleri olursa daha özgür, daha kaliteli bir hayatları olacağını anlatmak.

"EVLİLİK KELİMESİNE BÜYÜK BİR ALERJİM VAR"

Boşanmış bir kadın olarak evlilik kelimesine büyük bir alerjim var.

Tekrar evlenmeyi son derece abes, gereksiz ve çağ dışı buluyorum.

Evliliğin çok ulvi, çok muhteşem bir müessese olduğunu düşünmekle birlikte eğer sürdürülemezse çok büyük travmalara sebep olabileceğini düşünüyorum.

10 senelik çok huzurlu ve yolunda giden bir ilişkim var. Biz ayrı ülkelerde, ayrı evlerde yaşıyoruz. Beni çok mutlu eden, büyük keyif aldığım ve enerji veren bir ilişki. İnsan, hayatında aşk olmadan bu kadar coşkulu olur mu?

Benim hayatımda aşk var, bunun için böyle çiçekler gibi açıyorum. Çok tatminkar bir ilişki yaşamış olmak için belki de kötülerini yaşamak lazım.

Annemin çok önemli bir öğüdü vardır, der ki "Giydiğin, takıp takıştırdığın hiçbir şey kişiliğinin önüne geçmemeli."

Ben bir dekolteyi ön plana koyarak veya dekolteyi süsleyen bir mücevheri öne çıkararak Leyla Alaton olmak istemedim. Seçtiğim kıyafetler hep Leyla'nın arkasında kalır.

Özellikle frapan olmayan, cinsiyetimi, vücut hatlarımı ön plana koymayan kıyafetleri tercih ediyorum.

"TÜM PARANI BİTCOİN'E YATIRMAYA BENZER..."

Bazıları yatırımı sadece güzelliğe yaparak bence yanlış yapıyorlar.

Çünkü her zaman 'Benden daha güzeli olacak' mantığıyla düşünürüm, Gençlere de söylüyorum; enerjinizi boş yere harcarsınız. Güzelliğe güç atfetmek, tüm paranı Bitcoin'e yatırmaya benziyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde