Bitcoin'e anlaşma dopingi

Bitcoin'e anlaşma dopingi

ABD’de borç limitini yükseltmeye ilişkin yapılan anlaşma neticesinde Bitcoin dün akşam 28 bin dolar seviyesini geçti. Ethereum ve diğer altcoinler de ABD’deki bu anlaşma sonrasında yükseldi. Peki Bitcoin yükselmeye devam edecek mi? Bitcoin’deki yükseliş sürecek mi? Ayrıntılar haberimizde...

Bitcoin'e anlaşma dopingi
16px
24px
29.05.2023 08:47
ABONE OLgoogle

ABD’de borç limitini yükseltmeye ilişkin varılan anlaşma neticesinde dün Bitcoin 28 bin dolar üstünü test etti. Anlaşma sonrasında Ethereum ve altcoinler de yükseliş trendi gösterdiler.

Başkan Joe Biden ile Temsilciler Meclisi Başkanı Kevin McCarthy arasındaki borç tavanı anlaşması, küresel piyasalarda risk iştahına yardımcı oldu.

"NEGATİF GETİRİYE NEDEN OLUYOR"

Bloomberght'de yer alan habere göre dijital varlık borsası Independent Reserve'den John Toro, "Pozitif risk duyarlılığı doğrudan borç tavanı çıkmazının çözümüyle ilgili. Finansman maliyetleri, kripto getirilerine göre oldukça yüksek olmaya devam ediyor. Bu da uzun vadeli yatırımcılar için negatif getiriye neden oluyor” diye konuştu. Bitcoin, zayıf likidite ve ABD baskısı nedeniyle zorlu bir çeyreği kısmen hafifleten beş günlük kazanç serisini sürdürüyor.

"BITCOIN YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?" 

Kripto yatırımcılarının en çok merak ettiği konulardan birisi hiç şüphesiz Bitcoin boğası ne zaman olacak? sorusu. Yatırım danışmanları ve uzmanlar Bitcoin boğası için henüz vaktin gelmediği konusunda hemfikirler. Bitcoin’in 2023 yılı içinde kademeli olarak yükselmesi konusunda ise ortak bir öngörü bulunuyor.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde