Bir yıl hapis talebi! Saldırgan köpek sahibini yaktı!

Bir yıl hapis talebi! Saldırgan köpek sahibini yaktı!

Zorlu Holding’in patronu Ahmet Nazif Zorlu’nun yeğeninin eşi Tomru Dereköylü, parkta bir köpeğin saldırısına uğradı. Dereköylü’nün bacağını ısıran köpeğin sahibi hakkında bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı

Bir yıl hapis talebi! Saldırgan köpek sahibini yaktı!
16px
24px
22.03.2021 04:35
ABONE OLgoogle

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu'nun yeğeni Fatih Dereköylü'nün eşi Tomru Dereköylü, 10 yaşındaki çocuğuyla birlikte gittiği Zorlu'nun içinde yer alan çocuk parkında Rottweiler cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı.

Kadın çığlık atınca köpeğin sahibi Ali K., tasmayı çekerek saldırıyı engellemeye çalıştı. Olay sonrası çocuğunu evine götüren mağdur kadın, eşi ile birlikte tedavi olmak için hastaneye gitti.

Hastanede kuduz ve tetanos aşısı yaptıran Dereköylü'nün sağ bacağında 4 tane yaralamalı ısırık tespit edildi. Adli Tıp'tan rapor alan Dereköylü, karakola giderek köpeğine sahip çıkmayan Ali K.'dan şikayetçi oldu.

GÜVENLİK KAMERALARI İNCELENDİ

Savcılık yürüttüğü soruşturmanın sonunda Dereköylü'nün yaralanmasına neden olan köpeğin sahibi Ali K. hakkında 'Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma' suçu kapsamında 1 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.

Ali K., ise ifadesinde arkadaşıyla buluşmak için AVM'ye gittiğini, bu sırada köpeğinin tasması olduğunu, Dereköylü'nün yanlarından geçerken köpeğinin tehdit olarak algılamasından ötürü saldırdığını ancak ısırmadığını anlattı.

Savcılık olay gününe ait güvenlik kameralarını izlediğinde; köpeğin Dereköylü'nün bacağını tutar vaziyette olduğunu belirledi.

Atakan Irmak/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde