Bir kaç gazeteci kaybolsunda meşhur olalım

Bir kaç gazeteci kaybolsunda meşhur olalım

Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, ''Bu güzelim yeri tanıtmak istiyoruz. Burayı turizme kazandıracağız'' dedi. Ancak Aydınlı'nın tanıtım yapmak için önerdiği yöntem oldukça ilginçti.

Bir kaç gazeteci kaybolsunda meşhur olalım
16px
24px
15.07.2010 08:27
ABONE OLgoogle

Ekonomi Gazetecileri Derneği'nin (EGD), ‘Kastamonu Bilgilendirme Gezisi’ kapsamında Kastamonu’nun Küre ilçesi de ziyaret edildi.

Küre’de ekonominin ağırlıklı olarak bakır madenine bağlı olduğunu kaydeden Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, ancak turizm potansiyelini geliştirmek istediklerini ifade etti.

Küre’ye bağlı ve savaşta bütün erkeklerini kaybetmesi nedeniyle Ersizlerdere adını alan Ersizlerdere Köyü’nde de umutlar turizme bağlanmış durumda.

Köy’ün kalkınma derneğinin başkanı olan Mustafa Çağır özel idarenin desteği ve AB hibeleri ile köye 40 kişinin konaklayabileceği bir konak yapılacağını söyledi. Kendisinin de 5 bin 600 m2’lik bir arazi üzerinde 10 adet bungalov inşa edeceğini kaydeden Çağır “Ersizlerdere Köyü’nü bir eko-turizm merkezine dönüştürmek istiyoruz” dedi.

Gezi kapsamında Ersizlerdere kanyonunda gazeteciler yürüyüş yaptı. Doğa harikası kanyonda yürüyüşe 30 civarında gazeteci katıldı. Ancak turun sonuna ancak 10 kadar gazeteci varabildi.

Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı, "Bu güzelim yeri tanıtmak istiyoruz. Burayı turizme kazandıracağız" dedi. Ancak Aydınlı'nın tanıtım yapmak için önerdiği yöntem oldukça ilginçti.

Başkan Aydınlı, "Bir kaç gazeteci kaybolsada gündeme gelsek" diye açıklama yapması şaşkınlık yarattı. Ama hiçbir gazeteci gezide kaybolmadı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde