Biofarma İlaç'dan Milli Dayanışma Kampanyasına 1 Milyon TL destek

Biofarma İlaç'dan Milli Dayanışma Kampanyasına 1 Milyon TL destek

Koronavirüs ile mücadele için başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na şirketlerin desteği her geçen gün artıyor. Şirketler kampanyaya para yardımının yanı sıra ürettikleri mal ve hizmetlerle de katkı sağlıyor.

Biofarma İlaç'dan Milli Dayanışma Kampanyasına 1 Milyon TL destek
16px
24px
09.04.2020 11:09
ABONE OLgoogle

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kanpanyası’na Biofarma İlaç AŞ, 1 Milyon Türk lirası bağışladı. 

Bu zor günlerde bağışların giderek artması ülke olarak birliği beraberliği ortaya koymak anlamına büyük bir anlam taşımakta.

Boyner 1 milyon TL bağışladı

Boyner Grup, Covid-19 salgınıyla mücadelesine destek için 3 milyon TL kaynak ayırdı. Sağlık çalışanlarına sağladığı ve sağlamaya devam edeceği 2 milyon TL tutarındaki ayni katkıya ek olarak Milli Dayanışma Kampanyası’na da 1 milyon TL ile destek veriyor.

Saya Grup’tan 2 milyon TL

Saya Grup, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına, 2 milyon TL ile destek verdi. Saya Grup ayrıca salgın süresince, belgeli ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak ve sağlık alanında çalışan sivil toplum örgütleri, dernekler ile şirket çalışanlarının temel sağlık ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere 3 milyon TL kaynak ayırdı.

Denizli Çimento’dan 1.5 milyon TL

Denizli Çimento, dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Milli Dayanışma Kampanyası’na 1.5 milyon TL destek verdi.

Hektaş 1 milyon TL bağışladı

HEKTAŞ, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ Milli Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL destek verdi.

DeFacto’dan 1 milyon maske

‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına destek olacağını açıklayan DeFacto, 1 milyon maske bağışı yapacağını açıkladı. DeFacto, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyasına Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği, uluslararası standartlara uygun, çok kullanımlı anti bakteriyel 1 milyon maske ile destek olacağını açıkladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde