Bill Gates günler sonra ortaya çıktı! Göbek bağlamış

Bill Gates günler sonra ortaya çıktı! Göbek bağlamış

Bill Gates, eşi Melinda'dan boşandığını duyurmasından bu yana ilk defa kameralara yakalandı. Paparazzilerin markajındaki Gates konuşmasa da oldukça ilginç bir mesaj verdi.

Bill Gates günler sonra ortaya çıktı! Göbek bağlamış
16px
24px
23.05.2021 12:11
ABONE OLgoogle

ABD'li milyarder Bill Gates (65) ile üç çocuğunun annesi, 27 yıllık eşi Melinda Gates (56) boşanmaya hazırlanıyor.

Boşanma kararı sonrası pek çok skandal haberi ile gündeme gelen Gates, ilk defa kameralara yakalandı.

Kızı Phoebe ve erkek arkadaşı ile New York, Manhattan'da bulunan bir mekanda yemek yiyen Gates, konuşmasa da oldukça ilginç bir mesaj verdi.

Gates'in evlilik yüzüğünü hala çıkarmadığı görüldü. Bu 'boşanmak isteyen taraf Bill Gates değil' yorumlarının yapılmasına neden oldu. 

Bill ve Melinda, 27 yıllık evliliklerine son verme kararı almıştı. Açıklama ise Bill Gates'ten gelmişti.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan bu açıklama sonrası pek çok iddia ortaya atılmıştı.

İşte Gates hakkında gündeme bomba gibi düşen o iddialar...

SKANDALLAR PEŞ PEŞE GELİYOR 

Taciz ve pedofoli iddiaları ile gündeme gelen ve geçtiğimiz aylarda hapishanede hayatına son veren Jeffrey Epstein'ın Bill Gates ile olan ilişkisi bir kez daha gündemde.

New York Post'ta yer alan habere göre, Gates, kötü giden evliliğini nasıl sonlandırmak için Epstein'dan fikir istemiş.

Öte yandan, çift boşanma sürecini yürütmeleri için güçlü avukatlık firmalarından destek alıyor. Melinda'yı New Yorkt'an 4 avukat, Bill Gates'i ise Los Angelestan 3 avukat temsil edecek.

Gates ailesine yakın adı açıklanmayan iki kaynağa dayandırılan habere göre, Epstein ve Gates 2011'den 2014'e kadar düzinelerce kez görüştü.

Aynı kaynaklara göre, bu görüşmeler Epstein'ın taciz haberleri ile gündeme gelen New York'taki dairesinde gerçekleşti.

Bu görüşmelerde Epstein'ın Bill ve Melinda Gates Vakfı'na dahil olma olasılığı hakkında da konuşulduğu öne sürüldü.

GATES'İN SÖZCÜSÜ İDDİALARI YALANLADI 

Kısa sürede gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrası Bill Gates'in sözcüsü Daily Beast'e yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı.

Gates'in sözcüsü yaptığı açıklamada 'Bill, Epstein'dan evlilik veya başka herhangi bir şey hakkında hiçbir zaman kişisel tavsiye almadı veya talep etmedi. Bill, Melinda ya da Epstein ile olan evliliği hakkında hiçbir zaman şikayet etmedi' ifadelerine yer verdi.

İSTİFANIN NEDENİ 'YASAK İLİŞKİ' ÇIKTI 

Son dönemde boşanma haberleri ile gündeme gelen Gates ile ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. The Wall Street Journal'in haberine göre, Gates bir kadın çalışanı ile evli olduğu dönemde ilişki yaşadı.

Aynı habere göre, Gates, yönetim kurulu üyeliğinden istifa etme kararını bu ilişkinin ortaya çıkması sonrasında aldı.

Kadın çalışanın iddiayı 2019 sonunda ortaya attığı, şirketin detaylı soruşturma için bir hukuk firmasından yardım aldığı kaydedildi.

MICROSOFT'TAN AÇIKLAMA 

Microsoft'tan, Associated Press ajansına e-posta yoluyla yapılan açıklamada, bir kadının, şirketin eski Üst Yöneticisi (CEO) Bill Gates ile 2000 yılından bu yana ilişki yaşadığını söylemesi üzerine, şirketin yönetim kurulu tarafından konuyla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

AİLE ORAYA TAŞININDI: GATES DAVETLİ DEĞİL! 

Gates çiftinin boşanma haberi basının merkezinde. Bu süreçte medyanın ilgisinden çekinen Melinda Gates ise çareyi ada kiralamakta buldu. NYPost'ta yer alan habere göre, Melinda Gates, Calivigny Adası'nı kiraladı.

Aynı habere göre, Karayipler'de bulunan ada boşanma süreci boyunca Melinda, Gates çiftinin çocukları ve yakınlarına ev sahipliği yapacak.

ABD basını söz konusu adanın gecelik kirasının 132 bin dolar olduğunu yazdı. Aynı haberlerde ailenin bu süreçte Melinda'dan yana tavır aldığı ve Bill Gates'in adaya davet edilmediği iddiası yer aldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde