Bilal Erdoğan, anne ve babasını otelde ziyaret etti

Bilal Erdoğan, anne ve babasını otelde ziyaret etti

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, ABD'nin başkenti Washington'a gelen ailesini kaldıkları otelde ziyaret etti.

Bilal Erdoğan, anne ve babasını otelde ziyaret etti
16px
24px
21.09.2007 21:12
ABONE OLgoogle

Başbakan Erdoğan, Birleşmiş Milletlerin New York'ta düzenlenecek 62. Açılış Oturumu'na katılmak ve bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün gece saatlerinde ABD'ye geldi.

Erdoğan, New York'ta hafta başında başlayacak temasları öncesinde dün yerel saatle 23.30 sıralarında ABD'nin başkenti Washington'a geldi. Willard Otele yerleşen Erdoğan çiftinin oğlu Bilal Erdoğan sabah saatlerinde ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sonrası tek başına otelden ayrılan Bilal Erdoğan, Erdoğan çiftinin yeni doğan torunlarının içerde olup olmadığı konusunda bilgi vermedi. Yaklaşık 10 dakika otel önünde arabasını bekleyen Erdoğan, daha sonra otelden ayrıldı. Bilal Erdoğan sportif giyimi ve sırt çantası tercihi ile dikkat çekti.

Başbakan Erdoğan'ın pazar günü New York'a geçecek ve hafta başı itibari ile burada 1 hafta süre ile temaslarda bulunacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde