Biden'den genç kıza ilişki tavsiyesi: 30 yaşına kadar ciddi ilişki yok

Biden'den genç kıza ilişki tavsiyesi: 30 yaşına kadar ciddi ilişki yok

ABD Başkanı Joe Biden, fotoğraf çektirdiği bir kız çocuğuna “30 yaşına kadar ciddi ilişki yok” diyerek tavsiyede bulundu.

Biden'den genç kıza ilişki tavsiyesi: 30 yaşına kadar ciddi ilişki yok
16px
24px
16.10.2022 09:17
ABONE OLgoogle

New York Post’ta yer alan habere göre, ABD’nin California eyaletinde Irvine Valley College’de bir konuşma yapan ABD Başkanı Biden, çıkışta birkaç kişiyle fotoğraf çekildi. 

Biden’ın bir kız çocuğuyla fotoğraf çekildikten sonra eğilip çocuğa yaklaşarak “Kendi kızlarım ve torunlarıma söylediğim önemli bir şey var. 30 yaşına kadar ciddi ilişki yok” dedi. Çocuk, gülerek “Tamam” dedi.

Biden’ın kız çocuğuna ilişki tavsiyesi verdiği anları muhabir Kalen D’Almeida çekerek Twitter hesabında paylaştı. 2.8 milyondan fazla izlenen videoyu çeken D’Almeida, Gizli Servis memurlarının videoyu çekmesini engellemeye çalıştığını söyledi.

'Sapık Joe'

Sosyal medyada muhafazakarlar videoya tepki göstererek, Başkan'dan "sapık" diye bahsetti. Siyasi yorumcu Benny Johnson, "Sapık Joe yine iş başında" diye tweet attı.

Biden geçmişte birçok kez muhafazakarlar tarafından gençlere yönelik "ürkütücü" olarak nitelendirilen yorumları nedeniyle eleştirilmişti. Geçen ay Biden, katıldığı bir etkinlikte 30 yaşındayken 12 yaşındaki bir kızla olan arkadaşlığını, kalabalıktan bir kadını işaret ederek, "Sen bana selam vermelisin. Uzun bir geçmişimiz var. O 12 yaşında, ben de 30'dum ama neyse. Bu kadın başa çok şeyi yapmamda yardımcı oldu" sözleriyle dişe getirmişti.

'Pedofili peder'

Biden'ın bu açıklaması, oğlunun telefonunda "Pedofili Peder" olarak kayıtlı olmasını akıllara yeniden getirmişti.

Biden’ın oğlu Hunter Biden’a ait olduğu iddia edilen telefon verileri internete sızdırılmıştı. Hunter Biden’ın telefonunda yaşı küçük kız çocuklarıyla uygunsuz fotoğrafları, uyuşturucu madde ve silah kullanımıyla ilgili yazışmaları ve görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Hunter Biden’ın uyuşturucu kullanımı, yasa dışı para transferleri ve silahlarla ilgili mesajlarının ekran görüntülerini içeren bir takım görüntüleri internete yayılmıştı. Kullanıcılar, Hunter Biden’ın ABD Başkanı Biden’ı "Pedofili Peder" adıyla telefon kişi listesine kaydettiğini de iddia etmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde